The Crisper Whisperer: Tartă Cu Scape De Usturoi
Această rețetă servește 6. Dacă $1.01 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Crisper Whisperer: usturoi Scape Tart ar putea fi un uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 488 calorii. Mergeți la magazin și ridicați scapes de usturoi, făină de teff, făină nealbită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 72 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crisper Whisperer: ce să faci cu prea multă varză, The Crisper Whisperer: Borcanul Lui Cezar, și Crisper Whisperer: ce este un Cucuzza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făinurile și sarea în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu atașamentul lamei și pulsul pentru a combina.
Adăugați untul și pulsul până când cele mai mari bucăți sunt de mărimea mazărelor mici.
Presărați patru linguri de apă cu gheață pe aluat. Pulsați până când aluatul începe să se țină împreună.
Adăugați lingura suplimentară de apă și continuați să pulsați dacă aluatul este altfel prea uscat pentru a fi ținut împreună. Întoarceți aluatul pe o bucată de hârtie cerată și formați-l într-un disc apăsând rapid și ferm cu mâinile, reparând orice fisuri pe măsură ce mergeți. Înfășurați aluatul în hârtia cerată și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Întindeți aluatul într-un cerc cu diametrul de 12 inci cu grosimea de aproximativ 1/4 inci. Apăsați în partea inferioară și în părțile laterale ale unei tăvi de 10 inci cu un fund detașabil.
Rulați sucitorul peste partea superioară a tigaiei pentru a îndepărta excesul de aluat. Înțepați fundul aluatului peste tot cu o furculiță, apoi tapetați aluatul cu hârtie pergament și umpleți cu fasole uscată.
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 10 minute, apoi scoateți pergamentul și fasolea și coaceți încă 7 minute.
În timp ce aluatul se coace, faceți umplutura.
Așezați scapele, ouăle, ricotta, cimbru de lămâie, sare și piper într-un castron mediu. Bateți cu o furculiță până se combină bine.
Turnați umplutura în coaja de tartă parțial coaptă și readuceți totul la cuptor timp de 30 de minute, până când umplutura este setată. Se răcește la cald sau la temperatura camerei înainte de feliere și servire.