The Crisper Whisperer: Tartă Cu Scape De Usturoi

The Crisper Whisperer: Tartă Cu Scape De Usturoi
Această rețetă servește 6. Dacă $1.01 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Crisper Whisperer: usturoi Scape Tart ar putea fi un uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 488 calorii. Mergeți la magazin și ridicați scapes de usturoi, făină de teff, făină nealbită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 72 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crisper Whisperer: ce să faci cu prea multă varză, The Crisper Whisperer: Borcanul Lui Cezar, și Crisper Whisperer: ce este un Cucuzza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făinurile și sarea în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu atașamentul lamei și pulsul pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați untul și pulsul până când cele mai mari bucăți sunt de mărimea mazărelor mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Presărați patru linguri de apă cu gheață pe aluat. Pulsați până când aluatul începe să se țină împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Adăugați lingura suplimentară de apă și continuați să pulsați dacă aluatul este altfel prea uscat pentru a fi ținut împreună. Întoarceți aluatul pe o bucată de hârtie cerată și formați-l într-un disc apăsând rapid și ferm cu mâinile, reparând orice fisuri pe măsură ce mergeți. Înfășurați aluatul în hârtia cerată și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Întindeți aluatul într-un cerc cu diametrul de 12 inci cu grosimea de aproximativ 1/4 inci. Apăsați în partea inferioară și în părțile laterale ale unei tăvi de 10 inci cu un fund detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Rulați sucitorul peste partea superioară a tigaiei pentru a îndepărta excesul de aluat. Înțepați fundul aluatului peste tot cu o furculiță, apoi tapetați aluatul cu hârtie pergament și umpleți cu fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
9
Coaceți timp de 10 minute, apoi scoateți pergamentul și fasolea și coaceți încă 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
În timp ce aluatul se coace, faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
11
Așezați scapele, ouăle, ricotta, cimbru de lămâie, sare și piper într-un castron mediu. Bateți cu o furculiță până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cimbru De LămâieCimbru De Lămâie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Turnați umplutura în coaja de tartă parțial coaptă și readuceți totul la cuptor timp de 30 de minute, până când umplutura este setată. Se răcește la cald sau la temperatura camerei înainte de feliere și servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista