The Crisper Whisperer: conopida lui Andrew Carmellini
Crisper Whisperer: conopida lui Andrew Carmellini ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 213 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 204 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pere Bosc coapte, unt, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu oală de pui a lui Andrew Carmellini, Crupe verzi ale lui Andrew Carmellini, și Puiul prăjit al lui Andrew Carmellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați tigaia grea de 12 inci la foc mediu.
Se toarnă alune. Gatiti, scuturand tigaia ocazional, pana cand pielea a devenit maro inchis in pete si a inceput sa se desparta, aproximativ 15 minute. În timp ce este fierbinte,turnați cu grijă alunele în centrul prosopului curat. Frecați împreună pentru a îndepărta pielea. Când alunele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, se toacă mărunt și se lasă deoparte.
Ștergeți tigaia pentru a îndepărta bucățile de alune. Setați la foc mediu-mare.
Adăugați untul și gătiți până când se fierbe și începe să se rumenească.
Adăugați conopidă, salvie, alune tocate și câteva vârfuri generoase de sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când conopida este fragedă și s-a caramelizat în pete, 10 până la 15 minute.
Sfert și miez de pere și felie subțire.
Adăugați pere și pătrunjel în amestecul de conopidă, amestecați pentru a distribui și gustați pentru condimentare.
Se servește cald sau la temperatura camerei.