Texas Hold - Ums Mini Chipotle carne de vită burgeri cu foc cald prăjită usturoi Ketchup
Niciodată nu poți avea prea multe rețete curs principal, asa ca da Texas Hold-ums Mini Chipotle burgeri de carne de vită cu foc cald prăjită usturoi Ketchup un try. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 978 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,58 USD pe porție. Un amestec de sare și piper, ceapă, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării americane. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Texas Hold - Ums Mini Chipotle carne de vită burgeri cu foc cald prăjită usturoi Ketchup, Burgeri Cheddar Vermont cu Ketchup cald de arțar, și Burgeri de fasole neagră cu ketchup chipotle.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți tigaia la grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
3
Așezați carnea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Tăiați ceapa în jumătate. Încingeți jumătate de ceapă în carne folosind grătarul mic pe o răzătoare de cutie. Se toacă și se rezervă cealaltă jumătate de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie Răzătoare
5
Adăugați Worcestershire, chipotles și sos și condimente la grătar la burgeri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
Fasole Verde Murată
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Stropiți puțin ulei de măsline extravirgin peste bol și amestecați carnea. Scor carnea în 4 secțiuni. Faceți 3 mini-burgeri, fiecare de 3 inci lățime, grosime de 1 inch, din fiecare jumătate de kilogram de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Încălziți un vas mic de sos la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați ulei de măsline extra-virgin și usturoi. Gatiti usturoiul 2-3 minute apoi adaugati zaharul si otetul, gatiti inca 2 minute si amestecati rosiile. Se condimentează sosul cu sare și piper și se lasă să se reducă cu 5 până la 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
9
Grătați carnea 2 până la 3 minute pe fiecare parte și acoperiți cu brânză, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Puneți burgeri pe chifle și deasupra cu ceapă tocată crudă și ketchup prăjit la foc cald și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt