Texas Hold - Ums Mini Chipotle carne de vită burgeri cu foc cald prăjită usturoi Ketchup
Niciodată nu poți avea prea multe rețete curs principal, asa ca da Texas Hold-ums Mini Chipotle burgeri de carne de vită cu foc cald prăjită usturoi Ketchup un try. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 978 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,58 USD pe porție. Un amestec de sare și piper, ceapă, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării americane. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Texas Hold - Ums Mini Chipotle carne de vită burgeri cu foc cald prăjită usturoi Ketchup, Burgeri Cheddar Vermont cu Ketchup cald de arțar, și Burgeri de fasole neagră cu ketchup chipotle.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți tigaia la grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
3
Așezați carnea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Tăiați ceapa în jumătate. Încingeți jumătate de ceapă în carne folosind grătarul mic pe o răzătoare de cutie. Se toacă și se rezervă cealaltă jumătate de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie Răzătoare
5
Adăugați Worcestershire, chipotles și sos și condimente la grătar la burgeri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
Fasole Verde Murată
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Stropiți puțin ulei de măsline extravirgin peste bol și amestecați carnea. Scor carnea în 4 secțiuni. Faceți 3 mini-burgeri, fiecare de 3 inci lățime, grosime de 1 inch, din fiecare jumătate de kilogram de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Încălziți un vas mic de sos la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați ulei de măsline extra-virgin și usturoi. Gatiti usturoiul 2-3 minute apoi adaugati zaharul si otetul, gatiti inca 2 minute si amestecati rosiile. Se condimentează sosul cu sare și piper și se lasă să se reducă cu 5 până la 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
9
Grătați carnea 2 până la 3 minute pe fiecare parte și acoperiți cu brânză, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Puneți burgeri pe chifle și deasupra cu ceapă tocată crudă și ketchup prăjit la foc cald și serviți.