Texas Felii De Carne De Vită Chili

Reteta Texas felii de carne de vită Chili este gata în aproximativ 3 ore și 5 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 298 calorii, 36g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, tenderizer de carne, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet alb distilat ai putea urma acest curs principal cu Mini Căpșuni Pavlovas ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 72%. Încercați Texas Carne De Vită Piept Chili, Chili - Ul Nostru Preferat De Carne De Vită Din Texas, și Al 5-lea concurs anual de Chili: intrarea #1-Chili în stil Texas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați carnea cu fragezitor de carne.
Așezați într-un vas de copt din sticlă superficială suficient de mare pentru a găzdui carnea.
Se amestecă împreună ceapa, usturoiul, oțetul, uleiul, sosul Worcestershire și pudra de chili și se toarnă peste friptură. Marinați timp de 2 sau mai multe ore la frigider.
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie-mică.
Transferați friptura la grătar, rezervând marinada. Gătiti, acoperit, timp de 30 până la 40 de minute sau la gradul dorit de coacere, întorcându-vă o dată. Lăsați friptura să se odihnească câteva minute de pe foc.
În timp ce carnea este de gătit pregăti sos.
Combinați marinada rezervată, sosul de roșii, feliile de lămâie, zahărul brun, pudra de muștar și sosul fierbinte într-o cratiță medie. Se fierbe timp de 10 minute la foc mic mediu.
Feliați carnea peste cereale. Se toarna sosul peste friptura si se serveste.