Tex-Mex Stew
Tex-Mex tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 315 calorii, 32g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.9 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de supă de ceapă, ardei iute, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carne de vită maro într-o oală adâncă de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, aproximativ 5 minute, rupând carnea cu lingura de lemn, dar lăsând câteva bucăți mari.
Adăugați ardei tocați congelați, fasole, porumb, ardei iute, amestec de supă, 2 căni de apă, chimen, sare, oregano și cayenne. Simmer, acoperit, 10 minute. Se amestecă 1/4 cană de apă în făină în ceașcă mică până se omogenizează. Se amestecă în tocană; gatiti pana se ingroasa, aproximativ 1 minut.