Tex-Mex carne de vită și brânză Enchiladas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tex-Mex Beef and Cheese Enchiladas. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $3.0 pe portie. O porție conține 962 calorii, 49G de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de carne de vită măcinată, sos de roșii, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare sunt Tex-Mex Burgers, Salată De Pui Tocată Tex-Mex, și Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti, amestecand sa se năruie, până când nu mai roz.
Scurgeți grăsimea și condimentați cu pudră de chili, boia, chimen, pudră de usturoi și sare.
Se amestecă sosul de roșii și 2 căni de apă. Se fierbe la foc mic.
Se amestecă apa rămasă cu făina și zahărul până se dizolvă făina; se amestecă în sosul de carne care fierbe. Se fierbe la foc mic până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
În timp ce sosul se gătește, încălziți uleiul într-o altă tigaie la foc mediu-mare. Tortilele calde în uleiul fierbinte până când sunt flexibile. Umpleți fiecare tortilla cu puțină brânză și puneți-o într-un vas de copt de 9x13 inch, rezervând o parte din brânză pentru a stropi deasupra.
Se toarnă sosul de carne uniform peste tortilele rulate. Se acoperă cu brânza rămasă.
Coaceți timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când brânza este topită și ușor rumenită.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.