Tex-Mex Butternut Bisque
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Tex-Mex Butternut Bisque. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.27 pe portie. O porție conține 160 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți dovlecei de butternut, căței de usturoi, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex.
Instrucțiuni
Sotati ceapa si usturoiul in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare 2-3 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați dovlecei și următoarele 3 ingrediente și gătiți 1 minut; amestecați bulionul și ardeii iute. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 20 până la 25 de minute sau până când dovlecelul este fraged.
Se ia de pe foc și se amestecă bucățile de tortilla.
Lăsați să se răcească 15 minute. Procesați amestecul, în loturi, într-un blender sau robot de bucătărie până la neted, oprindu-vă să răzuiți părțile după cum este necesar. Întoarceți amestecul de dovlecei la cuptorul olandez.
Se amestecă jumătate și jumătate și se gătește la foc mediu 2 până la 3 minute sau până se încălzește bine.
Notă: supa poate fi procesată și cu un blender de mână direct în cuptorul olandez. Am testat cu Terra Stix pentru chips-uri de legume rădăcină felii subțiri.