Tetrazzini De Pui-Porumb

Tetrazzini De Pui-Porumb
Tetrazzini de pui-porumb necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,01 USD pe porție. Acest curs principal are 325 calorii, 21g de proteine, și 12g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de porumb, piper, tăiței de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Tetrazzini De Pui, Tetrazzini De Pui, și Tetrazzini De Pui.

Instrucțiuni

1
Sotati ceapa intr-o tigaie mare antiaderenta acoperita cu spray de gatit vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți din căldură.
3
Se amestecă porumbul în stil cremă și următoarele 6 ingrediente până se amestecă; se toarnă amestecul într-un vas de copt ușor uns de 2 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb CremăPorumb Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Se presară uniform cu parmezan mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când amestecul este bine încălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista