Tetrazzini de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 837 calorii, 43G de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 132 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sherry uscat mediu, smântână grea, spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 82%. Rețete similare sunt Tetrazzini De Pui, Tetrazzini De Pui, și Tetrazzini De Pui.
Instrucțiuni
1
Aduceți oasele de pui, bulionul, morcovul, ceapa, țelina, usturoiul, boabele de piper, frunza de dafin și cuișoarele la fiert într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri, apoi fierbeți, parțial acoperit, spumă degresată, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se toarnă stocul printr-o sită mare într-un castron, aruncând solidele și se întoarce în cratiță. Măsurați stocul: dacă mai mult de 2 căni, fierbeți până se reduce. Păstrați cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt un vas de copt din sticlă sau ceramică de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Încălziți 3 linguri de unt într-o tigaie mare și grea, la foc moderat, până când spuma dispare, apoi sotati ciupercile cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper, amestecând, până când ciupercile lichide se degajă se evaporă și ciupercile încep să devină aurii, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Topiți restul de 3 linguri de unt într-o cratiță grea de 2 până la 3 litri la foc mic, apoi adăugați făină și gătiți roux, amestecând, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Adăugați stoc cald într-un flux rapid, amestecând constant și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Adăugați smântână, Sherry, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, 10 minute. Se amestecă untul de trufe (dacă se folosește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Gatiti spaghetele intr-o oala mare cu >apa sarata clocotita pana al dente, apoi scurgeti bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Aruncați împreună spaghete, ciuperci și jumătate de sos într-un castron mare, apoi transferați în vasul de copt. Se amestecă împreună carnea de pui și sosul rămas în același castron mare. Faceți o depresiune în spaghete, apoi puneți puiul în ea și presărați vasul cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Coaceți până când sosul clocotește și blatul se rumeneste ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Serviți imediat.
12
* Disponibil la unele magazine de produse alimentare de specialitate și D ' Artagnan (800-327-8246).
1
* Ciupercile pot fi sotate cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit complet, neacoperit, apoi răcit, suprafața sa acoperită cu hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci