Tetrazzini cremos de curcan

Tetrazzini cremos de curcan
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare americană. Încercați să faceți acasă Tetrazzini cremos de curcan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18 g de proteine , 20 g de grăsimi și un total de 408 de calorii . Această rețetă servește 10 și costă 1,03 USD per porție. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și cumpărați sos de piper, linguine, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44% . Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto cremos cu cârnați de curcan afumat , BLT de curcan cu muștar cremos de Dijon și salată de varză cremoasă înșelător non-cremoasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Într-o cratiță mare, topește untul la foc mediu. Se amestecă făina, sarea, piperul și cayenne până se omogenizează. Adăugați treptat bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc; se amestecă cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3
Scurge linguine; adăugați 2 căni de sos și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Faceți o adâncitură în centrul pastei, făcând un spațiu de aproximativ 6 in. x 4 in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
La sosul rămas, adăugați curcanul, ciupercile, pimientos, pătrunjel și sosul de ardei; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Se toarnă în centrul vasului.
7
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
8
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 30 de minute. Descoperi; Coaceți 20-30 de minute mai mult sau până când se clocoșează și se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista