Terrină de ciocolată albă cu sos de Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Terrina de ciocolată albă cu sos de Caramel. Această rețetă servește 10 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 471 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home necesită nuci pecan, bourbon, frișcă grea și gelatină. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Terrină de ciocolată albă și neagră, Terină de înghețată de pralină de ciocolată albă cu mure-raspb, și Caramel Ginger Souffl 8 Cu Sos De Ciocolată Albă Wolfberry.
Instrucțiuni
Linia 8-in. x 4-în. tigaie cu folie de plastic; pus deoparte.
Presărați gelatină peste bourbon; pus deoparte.
Într-un cazan dublu sau un vas metalic peste apă fierbinte, topiți ciocolata și untul; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați 1 cană de smântână și amestec de gelatină; se amestecă până se dizolvă complet gelatina.
Se ia de pe foc; se răcește ușor. Se amestecă nucile pecan; se acoperă și se dă la frigider timp de 20 de minute.
Într-un castron mic, bateți smântâna rămasă până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în amestecul de ciocolată răcit; transferați în tigaia pregătită. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Pentru sos, într-o cratiță mare și grea, întindeți zahărul; gatiti, fara a amesteca, la foc mediu-mic pana incepe sa se topeasca. Trageți ușor zahărul topit în centrul tigaiei, astfel încât zahărul să se topească uniform. Gatiti, fara a amesteca, pana cand zaharul topit devine o culoare chihlimbar medie, aproximativ 25 de minute. Se amestecă treptat untul și smântâna.
Ridicarea terinei cu folie de plastic; scoateți din tigaie.
Tăiați terina în 10 felii; se servește cu sos. Puneți la frigider resturile.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruinart Brut rosul. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)]()
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele provin din podgoriile premiers crus. Strugurii din podgoriile estate din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) li se alătură struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C-Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune prime Crus.