Teriyaki de somon la grătar cu salată de castraveți

Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare japoneză. Încercați să faceți teriyaki de somon la grătar cu salată de castraveți acasă. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.41 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 355 calorii. Un amestec de castraveți, sos de soia, zahăr tos auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 87 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Somon Teriyaki cu salată de castraveți, Somon la grătar cu salată de castraveți, și Somon La Grătar Cu Salată De Castraveți (Australia).
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la înălțime și periați o tavă de copt robustă cu ulei. Într-un castron mare, amestecați soia, mirinul, zahărul, ghimbirul și usturoiul împreună până când zahărul s-a dizolvat, apoi aruncați somonul congelat în amestecul de soia până când este acoperit. Răsturnați marinada rămasă într-o cratiță mică și aduceți-o la foc mic.
Așezați tava la aproximativ 4 inchi departe de foc, apoi grătiți timp de 20 de minute.
Periați peștele la fiecare câteva minute cu marinada care fierbe până când este gătită și glazurată. Dacă fileurile sunt groase, poate fi necesar să le întoarceți pe părțile laterale, astfel încât să se gătească uniform.
Scoateți din grătar. Fierbeți marinada până se lipeste, apoi turnați-o peste somonul gătit.
Pentru salata de castraveți, folosiți un cojitor cu lamă pivotantă pentru a curăța castravetele în felii. Faceți pansamentul amestecând oțetul cu sosul de soia, zahărul și semințele de susan. Aruncați castravetele cu pansamentul și serviți cu somonul și orezul fiert.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somonul la grătar. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.