Teriyaki carne de vită la grătar
Teriyaki de vită la grătar este o rețetă japoneză care servește 6. Acest fel principal are 205 calorii, 26 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Pentru 2,41 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru 4 iulie. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 5 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Dacă aveți suc de ananas, suc de lămâie, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Cu un scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Frigărui de vită Teriyaki la grătar, Carne de vită la grătar cu sos Teriyaki și Kabobs de vită Teriyaki la grătar.
Instrucțiuni
Scoateți suprafața fripturii, făcând tăieturi diagonale superficiale. Într-un castron, combinați bulionul, sucul de ananas, sosul de soia, sucul de lămâie, mierea și ghimbirul.
Turnați 1 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga friptura. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; dați la frigider pentru 8 ore sau peste noapte, întorcându-le o dată sau de două ori.
Adăugați ceapa la marinada rămasă; se acopera si se da la frigider pentru 4-6 ore, amestecand de cateva ori.
Scurgeți și aruncați marinata. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Friptura la grătar, acoperită, la foc mediu, timp de 8-10 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Între timp, puneți felii de ceapă pe o grătar acoperită ușor cu ulei de gătit; pune pe un gratar. Gratar, acoperit, la foc mediu timp de 6 minute pe fiecare parte sau pana se inmoaie. Tăiați friptură subțire peste bob; se serveste cu ceapa la gratar.