Teriyaki-bere Fusta friptură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 427 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,7 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru valentin zi. Un amestec de friptură de fustă, amestec de sezon de piper, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 55%. Rețete similare includ Friptură de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sos de friptură de Mango, Cina in seara asta: Fusta friptură cu sos de friptură de casă, și Friptură fustă cu sos de friptură Ancho-ceapă.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă cu fermoar, așezați friptura de fustă, bere, sos teriyaki, zahăr brun și amestecați sezonul. Împingeți aerul și sigilați. Se agită pentru a combina. Pune deoparte.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Rabble Merlot cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.