Teriyaki tras sandwich-uri de porc este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 383 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, friptură de umăr de porc, chifle de hamburger și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, Aragaz Lent Teriyaki Tras Carne De Porc, și Sandvișuri de porc trase la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați friptura în jumătate. Într-o tigaie mare, prăjiți maro în ulei; se pune într-un 5-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa, 1/2 cană sos teriyaki și suc de ananas. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-9 ore sau până când carnea este fragedă.
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Scoateți friptura; pus deoparte. Într-un castron mic, combinați făina și sosul teriyaki rămas până se omogenizează; se amestecă în sucuri de gătit. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 30-40 de minute sau până se îngroașă.