Terina vegetală de vară este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 207 calorii. Pentru $5.42 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână vin, capete, fasole de ceară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Terină Vegetală De Vară, Terină De Fructe De Pădure De Vară, și Prosecco și terină de fructe de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați sfecla, lăsând intacte 1/2 inch de tulpini. Împărțiți între 2 foi de folie rezistentă și înfășurați folie pentru a închide sfecla. Prăjiți într-o tigaie superficială până când este foarte fragedă, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Lăsați aburul în folie 15 minute, apoi curățați sfecla și tăiați-o în pene de 1 inch lățime, dacă este mare. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1
Înjumătățiți prazul pe lungime, apoi tocați grosier. Spălați prazul într-un castron cu apă, agitându-l, apoi ridicați-l cu o lingură cu fante și transferați-l într-o cratiță de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Orz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați morcovi la Praz împreună cu țelină feliată, șalotă, vin, sare, boabe de piper și 3 căni de apă rece și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați frunze de țelină, tulpini de plante și părți grosiere de arpagic și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
4
Se toarnă stocul printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură de sticlă de 1 litru sau într-un vas rezistent la căldură, aruncând solidele. Dacă stocul măsoară mai mult de 2 1/2 căni, reveniți la cratiță și fierbeți până se reduce la 2 1/2 căni, aproximativ 10 până la 15 minute. Dacă este mai puțin, adăugați apă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se amestecă gelatina în 1/4 cană de apă rece rămasă și se lasă să stea 1 minut pentru a se înmuia, apoi se adaugă în bulionul fierbinte, amestecând până se dizolvă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
1
Fierbeți haricots verts și fasole de ceară în loturi separate într - o oală de 5 până la 6 litri de apă sărată clocotită, neacoperită, până când este foarte fragedă, 6 până la 7 minute pe lot, transferând cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots Verts
Fasole De Ceară
1 Cană De Orz Alb Perlat
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se scurge într-o strecurătoare și se usucă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Se transferă într-un castron mare și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Ulei foarte ușor de terină, apoi căptușiți laturile lungi și fundul cu o foaie de folie de plastic, netezind orice riduri și permițând cel puțin 2 inci de surplombare pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Se toarnă aproximativ 1/2 cană de amestec de gelatină în terină și se răcește rapid în congelator până se fixează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
3
Așezați o treime din fasole pe lungime peste stratul de gelatină setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4
Se presară cu o treime din ierburile tocate (inclusiv arpagicul), apoi se acoperă ușor cu jumătate de sfeclă, lăsând puțin spațiu între ele (pentru ca gelatina să umple și să țină legumele împreună). Repetați stratificarea cu jumătate din fasolea și ierburile rămase și toate sfecla, apoi terminați cu un al treilea strat de fasole și ierburi. Se amestecă din nou amestecul de gelatină rămas, apoi se toarnă încet în toate, cu excepția a 1/2 cană (restul de rezervă la temperatura camerei), împingând legumele în jos, dacă este necesar, pentru a acoperi doar cu amestec de gelatină. Se răcește, neacoperit, până când blatul este setat, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Bomboane Runts
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sifonada De Frunze De Kale
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5
Dacă amestecul de gelatină rezervat de 1/2 cană a început să se întărească, încălziți până când este lichefiat, dar nu fierbinte, apoi turnați peste terina setată. Se răcește până se întărește, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
1
Rulați un cuțit subțire de-a lungul laturilor scurte (capetelor) de terină, apoi inversați terina pe o tăietură, trăgând ușor de surplomba de plastic pentru a ajuta la desfacere (aruncați folia de plastic). Tăiați cu grijă terina cu un cuțit foarte ascuțit în 8 felii, transferând fiecare felie pe o farfurie ca tăiată, folosind o spatulă metalică pentru a ține în afara fiecărei felii constantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Stropiți ulei (1/4 cană) în jurul farfuriilor și presărați fleur de sel și piper peste ulei și terină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De Sel
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Subţire-
1
·Nu folosiți sfeclă roșie în locul Chioggiei sau sfeclei aurii, deoarece acestea vor vopsi toate legumele în roșu.* Oțelul inoxidabil, sticla și fonta emailată nu sunt reactive; evitați aluminiul pur și fierul neacoperit, care poate conferi un gust și o culoare neplăcute rețetelor cu ingrediente acide din ele.* Terrina poate fi răcită în tigaie, acoperită cu folie de plastic după 2 ore până la 2 zile.