Terină Vegetală De Vară

Terină Vegetală De Vară
Terina vegetală de vară este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 207 calorii. Pentru $5.42 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână vin, capete, fasole de ceară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Terină Vegetală De Vară, Terină De Fructe De Pădure De Vară, și Prosecco și terină de fructe de vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați sfecla, lăsând intacte 1/2 inch de tulpini. Împărțiți între 2 foi de folie rezistentă și înfășurați folie pentru a închide sfecla. Prăjiți într-o tigaie superficială până când este foarte fragedă, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Lăsați aburul în folie 15 minute, apoi curățați sfecla și tăiați-o în pene de 1 inch lățime, dacă este mare. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1
Înjumătățiți prazul pe lungime, apoi tocați grosier. Spălați prazul într-un castron cu apă, agitându-l, apoi ridicați-l cu o lingură cu fante și transferați-l într-o cratiță de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați morcovi la Praz împreună cu țelină feliată, șalotă, vin, sare, boabe de piper și 3 căni de apă rece și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați frunze de țelină, tulpini de plante și părți grosiere de arpagic și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți înjumătățiteGrapefruit Roșu, Supremat, Bucăți înjumătățite
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
4
Se toarnă stocul printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură de sticlă de 1 litru sau într-un vas rezistent la căldură, aruncând solidele. Dacă stocul măsoară mai mult de 2 1/2 căni, reveniți la cratiță și fierbeți până se reduce la 2 1/2 căni, aproximativ 10 până la 15 minute. Dacă este mai puțin, adăugați apă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se amestecă gelatina în 1/4 cană de apă rece rămasă și se lasă să stea 1 minut pentru a se înmuia, apoi se adaugă în bulionul fierbinte, amestecând până se dizolvă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1
Fierbeți haricots verts și fasole de ceară în loturi separate într - o oală de 5 până la 6 litri de apă sărată clocotită, neacoperită, până când este foarte fragedă, 6 până la 7 minute pe lot, transferând cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
Fasole De CearăFasole De Ceară
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge într-o strecurătoare și se usucă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Se transferă într-un castron mare și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Ulei foarte ușor de terină, apoi căptușiți laturile lungi și fundul cu o foaie de folie de plastic, netezind orice riduri și permițând cel puțin 2 inci de surplombare pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Se toarnă aproximativ 1/2 cană de amestec de gelatină în terină și se răcește rapid în congelator până se fixează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
3
Așezați o treime din fasole pe lungime peste stratul de gelatină setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Se presară cu o treime din ierburile tocate (inclusiv arpagicul), apoi se acoperă ușor cu jumătate de sfeclă, lăsând puțin spațiu între ele (pentru ca gelatina să umple și să țină legumele împreună). Repetați stratificarea cu jumătate din fasolea și ierburile rămase și toate sfecla, apoi terminați cu un al treilea strat de fasole și ierburi. Se amestecă din nou amestecul de gelatină rămas, apoi se toarnă încet în toate, cu excepția a 1/2 cană (restul de rezervă la temperatura camerei), împingând legumele în jos, dacă este necesar, pentru a acoperi doar cu amestec de gelatină. Se răcește, neacoperit, până când blatul este setat, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Bomboane RuntsBomboane Runts
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5
Dacă amestecul de gelatină rezervat de 1/2 cană a început să se întărească, încălziți până când este lichefiat, dar nu fierbinte, apoi turnați peste terina setată. Se răcește până se întărește, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1
Rulați un cuțit subțire de-a lungul laturilor scurte (capetelor) de terină, apoi inversați terina pe o tăietură, trăgând ușor de surplomba de plastic pentru a ajuta la desfacere (aruncați folia de plastic). Tăiați cu grijă terina cu un cuțit foarte ascuțit în 8 felii, transferând fiecare felie pe o farfurie ca tăiată, folosind o spatulă metalică pentru a ține în afara fiecărei felii constantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Stropiți ulei (1/4 cană) în jurul farfuriilor și presărați fleur de sel și piper peste ulei și terină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1
·Nu folosiți sfeclă roșie în locul Chioggiei sau sfeclei aurii, deoarece acestea vor vopsi toate legumele în roșu.* Oțelul inoxidabil, sticla și fonta emailată nu sunt reactive; evitați aluminiul pur și fierul neacoperit, care poate conferi un gust și o culoare neplăcute rețetelor cu ingrediente acide din ele.* Terrina poate fi răcită în tigaie, acoperită cu folie de plastic după 2 ore până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă De AurSfeclă De Aur
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sfeclă RoșieSfeclă Roșie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista