Terină Vegetală De Vară

Terină Vegetală De Vară
Pentru $5.42 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 207 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: crenguțe de ierburi, șalotă, floare de sel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Terină De Fructe De Pădure De Vară, Terrină Slabă De Fructe De Pădure De Vară, și Prosecco și terină de fructe de vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați sfecla, lăsând intacte 1/2 inch de tulpini. Împărțiți între 2 foi de folie rezistentă și înfășurați folie pentru a închide sfecla. Prăjiți într-o tigaie superficială până când este foarte fragedă, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Lăsați aburul în folie 15 minute, apoi curățați sfecla și tăiați-o în pene de 1 inch lățime, dacă este mare. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Înjumătățiți prazul pe lungime, apoi tocați grosier. Spălați prazul într-un castron cu apă, agitându-l, apoi ridicați-l cu o lingură cu fante și transferați-l într-o cratiță de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Adăugați morcovi la Praz împreună cu țelină feliată, șalotă, vin, sare, boabe de piper și 3 căni de apă rece și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MorcovMorcov
țelinățelină
PrazPraz
ApăApă
SareSare
VinVin
3
Adăugați frunze de țelină, tulpini de plante și părți grosiere de arpagic și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De țelinăFrunze De țelină
ArpagicArpagic
4
Se toarnă stocul printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură de sticlă de 1 litru sau într-un vas rezistent la căldură, aruncând solidele. Dacă stocul măsoară mai mult de 2 1/2 căni, reveniți la cratiță și fierbeți până se reduce la 2 1/2 căni, aproximativ 10 până la 15 minute. Dacă este mai puțin, adăugați apă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
5
Se amestecă gelatina în 1/4 cană de apă rece rămasă și se lasă să stea 1 minut pentru a se înmuia, apoi se adaugă în bulionul fierbinte, amestecând până se dizolvă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
StocStoc
ApăApă
1
Fierbeți haricots verts și fasole de ceară în loturi separate într - o oală de 5 până la 6 litri de apă sărată clocotită, neacoperită, până când este foarte fragedă, 6 până la 7 minute pe lot, transferând cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
Fasole De CearăFasole De Ceară
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se scurge într-o strecurătoare și se usucă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Se transferă într-un castron mare și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Ulei foarte ușor de terină, apoi căptușiți laturile lungi și fundul cu o foaie de folie de plastic, netezind orice riduri și permițând cel puțin 2 inci de surplombare pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Se toarnă aproximativ 1/2 cană de amestec de gelatină în terină și se răcește rapid în congelator până se fixează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
3
Așezați o treime din fasole pe lungime peste stratul de gelatină setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
FasoleFasole
4
Se presară cu o treime din ierburile tocate (inclusiv arpagicul), apoi se acoperă ușor cu jumătate de sfeclă, lăsând puțin spațiu între ele (pentru ca gelatina să umple și să țină legumele împreună). Repetați stratificarea cu jumătate din fasolea și ierburile rămase și toate sfecla, apoi terminați cu un al treilea strat de fasole și ierburi. Se amestecă din nou amestecul de gelatină rămas, apoi se toarnă încet în toate, cu excepția a 1/2 cană (restul de rezervă la temperatura camerei), împingând legumele în jos, dacă este necesar, pentru a acoperi doar cu amestec de gelatină. Se răcește, neacoperit, până când blatul este setat, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
GelatinăGelatină
ArpagicArpagic
FasoleFasole
SfeclăSfeclă
IerburiIerburi
5
Dacă amestecul de gelatină rezervat de 1/2 cană a început să se întărească, încălziți până când este lichefiat, dar nu fierbinte, apoi turnați peste terina setată. Se răcește până se întărește, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
1
Rulați un cuțit subțire de-a lungul laturilor scurte (capetelor) de terină, apoi inversați terina pe o tăietură, trăgând ușor de surplomba de plastic pentru a ajuta la desfacere (aruncați folia de plastic). Tăiați cu grijă terina cu un cuțit foarte ascuțit în 8 felii, transferând fiecare felie pe o farfurie ca tăiată, folosind o spatulă metalică pentru a ține în afara fiecărei felii constantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De PlasticFolie De Plastic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
2
Stropiți ulei (1/4 cană) în jurul farfuriilor și presărați fleur de sel și piper peste ulei și terină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
1
·Nu folosiți sfeclă roșie în locul Chioggiei sau sfeclei aurii, deoarece acestea vor vopsi toate legumele în roșu.* Oțelul inoxidabil, sticla și fonta emailată nu sunt reactive; evitați aluminiul pur și fierul neacoperit, care poate conferi un gust și o culoare neplăcute rețetelor cu ingrediente acide din ele.* Terrina poate fi răcită în tigaie, acoperită cu folie de plastic după 2 ore până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă De AurSfeclă De Aur
LegumeLegume
Sfeclă RoșieSfeclă Roșie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista