Terină De Rubarbă De Căpșuni

Terină De Rubarbă De Căpșuni
Terrina de rubarbă de căpșuni durează aproximativ aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și FODMAP servește 8 și costă 99 cenți pe porție. O porție conține 105 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 56 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, apă, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare sunt Terină de rubarbă cu sos de zmeură, Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, și Strawberry Ginger Ale Terrine.

Instrucțiuni

1
Gatiti rubarba: aduceti 2 cani de apa, coaja de portocala si zaharul la fiert intr-o cratita medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2
Adăugați sucul de lămâie și bucățile de rubarbă. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3
Lăsați să gătească aproximativ 4 minute, până când rubarba este doar fragedă, dar nu se dezintegrează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Înmuiați gelatina: în timp ce rubarba fierbe, puneți 1 cană de apă rece într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă gelatina din pachete peste apă. Se amestecă pentru a vă asigura că toată pulberea de gelatină este umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Lăsați să se înmoaie aproximativ un minut.
8
Combinați apa de gelatină și amestecul de rubarbă: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Puneți apa de gelatină în amestecul de zahăr de rubarbă. Amestecați încet pentru a nu rupe rubarba, ci pentru a vă asigura că gelatina înmuiată este complet dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1
Se toarnă amestecul în două tigăi, împărțite uniform, sau într-o caserolă mare.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Adăugați căpșunile în tigăi, distribuindu-le ușor printre bucățile de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3
Se răcește: se acoperă cu folie de plastic și se răcește timp de 6 ore, sau peste noapte, până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Ne-mucegai: umpleți un castron mare sau lighean cu apă foarte caldă. Scufundați fundul uneia dintre tigăile de pâine în apă și numărați zece secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți din apă și rulați un cuțit contondent de-a lungul marginilor tigaiei pentru a rupe aspirația.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați un platou de servire cu susul în jos peste tigaie și întoarceți ușor tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
S-ar putea să fie nevoie să-i dați o mică atingere pentru a elibera terina din matriță. Dacă este încăpățânat, puneți-l înapoi în apa caldă încă câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista