Terină De Rubarbă De Căpșuni

Terină De Rubarbă De Căpșuni
Terrina de rubarbă de căpșuni durează aproximativ aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și FODMAP servește 8 și costă 99 cenți pe porție. O porție conține 105 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 56 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, apă, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare sunt Terină de rubarbă cu sos de zmeură, Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, și Strawberry Ginger Ale Terrine.

Instrucțiuni

1
Gatiti rubarba: aduceti 2 cani de apa, coaja de portocala si zaharul la fiert intr-o cratita medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați sucul de lămâie și bucățile de rubarbă. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3
Lăsați să gătească aproximativ 4 minute, până când rubarba este doar fragedă, dar nu se dezintegrează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Înmuiați gelatina: în timp ce rubarba fierbe, puneți 1 cană de apă rece într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Se toarnă gelatina din pachete peste apă. Se amestecă pentru a vă asigura că toată pulberea de gelatină este umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
7
Lăsați să se înmoaie aproximativ un minut.
8
Combinați apa de gelatină și amestecul de rubarbă: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
9
Puneți apa de gelatină în amestecul de zahăr de rubarbă. Amestecați încet pentru a nu rupe rubarba, ci pentru a vă asigura că gelatina înmuiată este complet dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1
Se toarnă amestecul în două tigăi, împărțite uniform, sau într-o caserolă mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Adăugați căpșunile în tigăi, distribuindu-le ușor printre bucățile de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3
Se răcește: se acoperă cu folie de plastic și se răcește timp de 6 ore, sau peste noapte, până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Ne-mucegai: umpleți un castron mare sau lighean cu apă foarte caldă. Scufundați fundul uneia dintre tigăile de pâine în apă și numărați zece secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Scoateți din apă și rulați un cuțit contondent de-a lungul marginilor tigaiei pentru a rupe aspirația.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați un platou de servire cu susul în jos peste tigaie și întoarceți ușor tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
S-ar putea să fie nevoie să-i dați o mică atingere pentru a elibera terina din matriță. Dacă este încăpățânat, puneți-l înapoi în apa caldă încă câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista