Terină De Pui
Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 61 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, pătrunjel, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Terrină De Pui Mozaic, Terină de pui și trufe, și Rețetă de terină de pui, porc și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Tigaie de pâine de linie, 8 1 / 2x4 1/2 inci, cu folie de aluminiu.
Se presara patrunjel In partea de jos a tigaie.
Îndepărtați grăsimea din pui.
Tăiați puiul în bucăți de 1 inch.
Puneți puiul în robotul de bucătărie. Acoperiți și procesați până când sunt măcinate grosier.
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția ardeiului gras. Acoperiți și procesați până la omogenizare.
Se amestecă amestecul de pui și ardeiul gras.
Acoperiți bine tigaia cu folie de aluminiu.
Coaceți 1 oră; îndepărtați folia.
Coaceți neacoperit cu 20 până la 30 de minute mai mult sau până când termometrul pentru carne introdus în centru citește 180 F. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Refrigerați cel puțin 3 ore, dar nu mai mult de 48 de ore. Inversați pe platoul de servire.
Scoateți tigaia și folia.