Terină De Pui

Terină De Pui
Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 61 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, pătrunjel, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Terrină De Pui Mozaic, Terină de pui și trufe, și Rețetă de terină de pui, porc și fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Tigaie de pâine de linie, 8 1 / 2x4 1/2 inci, cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Se presara patrunjel In partea de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Îndepărtați grăsimea din pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Tăiați puiul în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Puneți puiul în robotul de bucătărie. Acoperiți și procesați până când sunt măcinate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția ardeiului gras. Acoperiți și procesați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
7
Se amestecă amestecul de pui și ardeiul gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Pui întregPui întreg
8
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Acoperiți bine tigaia cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
10
Coaceți 1 oră; îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Coaceți neacoperit cu 20 până la 30 de minute mai mult sau până când termometrul pentru carne introdus în centru citește 180 F. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
12
Refrigerați cel puțin 3 ore, dar nu mai mult de 48 de ore. Inversați pe platoul de servire.
13
Scoateți tigaia și folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 55 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista