Terină de linte franceză cu cremă de morcovi sărată
Terrina de linte franceză cu cremă de morcov savuroasă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 89 de cenți pe porție. O porție conține 345 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, smântână grea, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Tort De Pâine Cu Legume Sărate (Terină), Terină De Alune, Dovlecei Și Morcovi, și Cremă De Porumb Sărată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc. Aduceți 8 căni de apă la foc mic într-o cratiță mare la foc mare; Păstrați la foc mic.Între timp, aduceți restul de 1/4 cană de apă la foc mic într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Adăugați morcovii și 1/2 linguriță de sare și condimentați cu piper. Reduceți căldura la mediu scăzut, acoperiți cu un capac etanș și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați 1/2 cană de morcovi într-un castron mic și transferați morcovii rămași într-un blender, lăsând orice exces de apă în tigaie; puneți ambele deoparte. Ștergeți tigaia și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Piper
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
Tigaie
3
Așezați 1 cană de smântână și oul în blender cu morcovii și amestecați până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde. Împărțiți uniform amestecul de cremă de morcov între borcane din sticlă călită de 6 (1/2 halbă). Împărțiți 1/2 cană rezervată de morcovi printre borcane. Spațiați uniform borcanele într-un vas de copt din sticlă de 13 pe 9 inci.Având grijă să nu introduceți apă în borcane, adăugați suficientă apă fierbinte în vasul de copt, astfel încât să ajungă chiar după amestecul de morcovi din borcane. Acoperiți bine vasul de copt cu folie de aluminiu și transferați-l cu grijă în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Cremă
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Folie De Aluminiu
Tava De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cuptor
4
Coaceți până când se fixează 1 inch exterior din fiecare cremă (centrele vor fi în continuare ușor jiggly), aproximativ 25 de minute. Între timp, sautați prazul și dovleceii și gătiți lintea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cremă
Linte
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Încălziți uleiul de măsline în tigaia rezervată la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați prazul și cimbru, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când abia începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Praz
Cimbru
7
Adăugați dovleceii, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand dovlecelul este crocant-fraged si prazul se inmoaie complet, inca aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Praz
8
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Așezați lintea, frunza de dafin și usturoiul într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece cu 2 inci. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până când lintea este încă ușor tare în centru, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Linte
Usturoi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Adăugați restul de linguriță de sare măsurată, amestecați pentru a combina și continuați să fierbeți până când lintea este doar fragedă, cu aproximativ 3 până la 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Sare
11
Se scurge printr-o strecurătoare mare cu ochiuri fine.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
12
Scoateți cățelul de usturoi și frunza de dafin și transferați lintea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Frunze De Dafin
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Adăugați ch-ul și restul de 2 linguri de smântână și amestecați pentru a se combina uniform; pus deoparte.Când cremele de morcov sunt gata, scoateți cu grijă borcanele din apa fierbinte și transferați-le într - o grătar pentru a se răci ușor, aproximativ 10 minutes.To asamblați terinele, împărțiți tot amestecul de linte-ch. peste cremă de morcovi, folosind vârful degetelor pentru a-l netezi ușor într-un strat uniform. Împărțiți tot amestecul de praz-dovlecei peste amestecul de linte-ch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Morcov
Linte
Cremă
Apă
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
14
Se servește cald sau la temperatura camerei sau se lasă terinele să se răcească complet, se acoperă bine și se dă la frigider până la 3 zile.