Terină caldă de cârnați, ardei, mămăligă și Mozzarella

Terină caldă de cârnați, ardei, mămăligă și Mozzarella
Nevoie de un curs principal fără gluten? Terrina caldă de cârnați, ardei, Polentan și Mozzarella ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 504 calorii. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de sare, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cârnați și ardei cu mămăligă crocantă, Cârnați, Mozzarella Și Ardei Umpluți Cu Busuioc, și Pizza la grătar cu cârnați, ardei, roșii prăjite și Mozzarella.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 1 terina mucegai, 12-inch lung de 4-inch largă de 4-inch adâncime
2
Zdrobiți cârnații fierți pentru a semăna cu firimiturile de pâine aspră. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline. Sotati usor cateii de usturoi intregi pana se rumenesc pe toate partile, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă ardeii și se sotează până se înmoaie, dar nu se rumenesc, cu aproximativ 7 până la 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
5
Scoateți din căldură. Separați și lăsați să se răcească.
6
Aduceți mozzarella la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
7
Așezați cârnații, ardeii, usturoiul și mozzarella în jurul unei tăblițe, toate în boluri separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Aduceți 6 căni de apă la fiert, adăugând sarea și zahărul. Adăugați încet făina de porumb în apa clocotită într-un flux subțire, amestecând continuu. Reduceți căldura și gătiți până când polenta seamănă cu textura cerealelor fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale CaldeCereale Calde
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Scoateți vasul de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Mișcându-vă rapid, turnați polenta în matrița de terină la aproximativ 3/4 inci de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
11
Presărați tot cârnații sfărâmați peste mămăligă. Acoperiți cârnații cu aproximativ 1-1 / 2 căni de mămăligă caldă. Folosind o spatulă, aplatizați și neteziți polenta pentru a crea o suprafață plană. Apoi, stratificați ardeii și căței de usturoi. Repetați cu un alt strat de 1-1 / 2 căni de mămăligă caldă peste ardei. Nu uitați să neteziți și să aplatizați stratul de mămăligă pentru a face o suprafață plană frumoasă până la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Așezați mozzarella peste polenta (dar nu aduceți mozzarella la margini).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
13
Se toarnă un alt strat de polenta caldă peste mozzarella pentru a umple terina. Neteziți stratul superior până la margini. S-ar putea să rămână peste polenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
14
Răciți Terrina peste noapte.
15
Pentru a servi, inversați terina peste o tăietură. Ar trebui să iasă destul de ușor. Feliați Terrina așa cum ați felia pâinea, cu grosimea de aproximativ 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
16
Așezați felia plată pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
17
Coaceți timp de 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
18
Se presară brânză rasă și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista