Terci de nucă de cocos condimentat cu compot de afine și portocale
Terci de nucă de cocos condimentat cu compot de afine și portocale durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 647 calorii, 12g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de ovăz de terci, portocale, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează bine ca un mic dejun preț rezonabil. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 86%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Terci cremos cu mere condimentate și afine, Terci de nucă de cocos-migdale condimentat cu semințe de Chia, cânepă și in, și Profiterole Condimentate Cu Dovleac Cu Compot Cald De Afine.
Instrucțiuni
1
Amestecați ovăzul, laptele, laptele de cocos, zahărul, condimentele și un vârf de sare într-o cratiță. Setați la foc mic și gătiți timp de aproximativ 20 de minute, amestecând din când în când pentru a preveni lipirea terciului, până când este gros și cremos adăugați un strop mai mult lapte dacă vă place mai subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cereale Calde
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, pregătiți compotul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Compot
3
Puneți zahărul și 2 lingurițe de apă într-o tigaie și încălziți pentru a dizolva zahărul. Odată ce clocotește, adăugați portocalele și merisoarele. Se amestecă, apoi se aprinde focul și se lasă să baloneze câteva minute până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă și compotul devine gros și lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Compot
3 Bețișoare De Covrig
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Pentru a servi, lingurați terciul în boluri, acoperiți cu compotul de portocale și afine, un vârtej de cremă de nucă de cocos, niște nucă de cocos rasă și un grătar suplimentar de nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Compot
Stropi în Formă De Inimă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat