Terci de iaurt cremos cu topping de caise, ghimbir și grapefruit
Dacă aveți despre 14 minute pentru a petrece în bucătărie, terciul de iaurt cremos cu topping de caise, ghimbir și grapefruit ar putea fi uimitor fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $1.66 pe portie, veți obține un mic dejun care servește 3. O porție conține 249 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți caise în suc de fructe, ghimbir, iaurt probiotic cu grăsime din oală și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Rețete similare sunt Terci de iaurt cremos cu topping de banane, afine și migdale, Terci de iaurt cremos cu topping de pere, nuci și scorțișoară, și Terci de iaurt cremos cu compot de mere și stafide.
Instrucțiuni
Pentru topping: răsturnați caisele și sucul într-un castron, adăugați ghimbir. Blitz jumătate din amestec la o pură cu un blender de mână. Se amestecă grapefruitul și sucul. Poate fi făcut înainte și răcit până la 1 săptămână.
Pentru terci: introduceți 200 ml de apă într-o tigaie mică antiaderentă și amestecați ovăzul de terci. Gatiti la foc mic pana se clocoteste si se ingroasa. (Pentru a face într-un cuptor cu microunde, utilizați un recipient adânc pentru a preveni scurgerea, deoarece amestecul se va ridica pe măsură ce gătește și gătiți timp de 3 minute la înălțime.) Se amestecă iaurtul sau se învârte în jumătate și se acoperă cu restul. Se acoperă cu amestecul de caise.