Tequila și ananas la cuptor cu var
Tequilan și ananas la cuptor de var ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 222 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, tequila, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pui de tei Tequila cu Salsa de ananas la gratar, Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, și Tequila Lime Aripi De Pui La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună tequila, sucul de lămâie și zahărul până se dizolvă zahărul.
Cojiți ananasul cu un cuțit mare ascuțit, păstrând coroana frunzelor atașată. Tăiați fundul.
Tăiați de-a lungul fiecărei părți a rândului diagonal de ochi care spiralează ananasul, formând un canal în formă de V.
Tăiați canalul și ochii și repetați procedura cu rândurile rămase de ochi.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Așezați ananasul pe o parte, apoi, începând de la bază și deplasându-vă în sus, tăiați cu grijă ananasul pe lungime în jumătate prin frunze, ținând frunzele atașate.
Tăiați miezul din fiecare jumătate și scoateți unele dintre frunzele cele mai interioare lungi, astfel încât frunzele să nu fie mai lungi de aproximativ 7 inci.
Aranjați jumătățile de ananas, cu părțile plate în jos, într - un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci, apoi străpungeți peste tot și până la capăt cu o frigăruie.
Se amestecă amestecul de tequila și lingura peste ananas.
Așezați o foaie de hârtie de ceară peste ananas și coaceți în mijlocul cuptorului, ungând cu sucuri la fiecare 10 minute, până când ananasul este fraged și ușor caramelizat, aproximativ 50 de minute. Înjumătățiți jumătățile de ananas pe lungime și serviți cu orice sucuri rămase în vasul de copt.
* Ananasul poate fi copt cu 3 ore înainte. Reîncălziți, acoperit cu hârtie de ceară, într-un cuptor de 350 km f până la încălzire, 15 până la 20 de minute.
Fiecare servind aproximativ 138 de calorii și mai puțin de 1 gram de grăsime.