Tequila Sunrise Marmelade cu portocale și rodie ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 72 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți unt, tequila, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tequila Sunrise Clementine marmeladă de portocale cu afine, Tequila Sunrise cu rodie proaspătă, și Spritzer de tequila cu rodie și portocale de sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți o farfurie mică în congelator, astfel încât să puteți testa blocajul pentru o grosime adecvată mai târziu. Asigurați-vă că borcanele și capacele sunt sterilizate și gata de plecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
2
Folosiți un zester pentru a îndepărta coaja din portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Zester
3
Adăugați coaja într-o oală mare, adâncă, cu fundul greu.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scoateți cojile rămase din portocale. Înfășurați cojile în pânză de brânză, fixați-le cu sfoară de măcelar și adăugați-le în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Apa Suplimentara
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia portocalele între miez în segmente curate, asigurându-vă că lucrați peste un castron pentru a prinde orice suc care scapă. Strângeți miezul rămas și aruncați-l. (Vezi instrucțiunile video aici). Pulsați portocalele dintr-un aliment pentru a tăia segmentele în bucăți grosiere care au o lățime de aproximativ 1/2 inch, 2 până la 3 impulsuri scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați portocalele în oală cu coaja și cojile. Strecurați sucul pe care l-ați salvat în timp ce segmentați portocalele și adăugați-l în oală, împreună cu sucul de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Rodie
3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați 1 1/2 căni de apă în oală și aduceți la fierbere la foc mediu. Odată ce fierbe, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Odată răcit, scoateți punga de coji din oală și stoarceți ușor sucul din pungă. Nu-l stoarceți complet, ceea ce va face marmelada amară-eliberați doar orice suc liber, în exces absorbit de coji și apoi aruncați punga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați tequila, zahărul, untul și sarea în oală, amestecând bine pentru a combina. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand fructele incep sa baloneze si sa scuipe. Gatiti timp de 30 de minute mai mult, amestecand frecvent pentru a nu arde fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Piersică Sau Nectarină, Feliată
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Întindeți 1/2 linguriță de fructe fierte pe farfuria rece și puneți-o înapoi în congelator. Așteptați 30 de secunde, apoi treceți degetul prin fructe. Ar trebui să fie suficient de gros pentru a menține o cale atunci când treceți degetul prin ea. Dacă doriți marmeladă mai groasă, puneți farfuria înapoi în congelator și gătiți fructele încă 4 minute și testați din nou. Repetați până când se obține grosimea dorită, dar aveți grijă să gătiți prea mult sau veți modifica gustul marmeladei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Pâine Cu Nuci și Stafide
Piersică Sau Nectarină, Feliată
2
Scoateți oala de pe foc și folosiți o lingură pentru a îndepărta orice spumă de pe suprafața fructului. Puneți marmelada în borcane sterilizate și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute. Borcanele nedeschise se vor păstra la temperatura camerei până la 6 luni. Marmelada deschisă trebuie refrigerată.