Tequila prăjită la tigaie-Lime Cod

Pan-prăjită Tequila-Lime Cod este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. O porție conține 305 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați serrano chile, ulei de măsline, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, și Tequila Lime Piept De Curcan Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă fileurile și se presară ușor cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă sau cuptor la foc mare. Căutați codul pe o parte 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc și se toarnă tequila în tigaie. Rotiți tequila în jurul peștelui și aprindeți rapid lichidul cu un chibrit lung sau mai ușor. Se lasă să se aprindă 10 secunde.
Întoarceți fileurile și presărați cu suc de lămâie și serrano chile. Prăjiți la 425 timp de 6 până la 8 minute sau până când sunt fulgi și opaci.
Scoateți din cuptor și presărați coriandru.
Notă de vin: un vin minunat, universal, care se asortează cu această rețetă de cod este Chateau Ste. Michelle 2004 Horse Heaven Sauvignon Blanc (18 Dolari). Dacă doriți să vă extindeți repertoriul vino, încercați Drylands Estate Sauvignon Blanc, 2004, Marlborough, Noua Zeelandă (18 USD), recomandat de Michael Flynn, director de vin și somelier pentru restaurantul Kinkead din Washington, D. C.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.