Tequila Lime Pui La Grătar

Tequila Lime Grilled Chicken este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 479 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9029 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, usturoi, chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, Pui De Tei Tequila La Grătar, și Piept De Pui La Grătar Tequila-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pureați tequila, sucul de lămâie, uleiul, coaja de tei, jalapeno, usturoiul, coriandrul, chimenul, sarea și piperul într-un robot de bucătărie.
Așezați atât puiul, cât și marinada într-o pungă de congelator și marinați peste noapte.
Puneți puiul la grătar până la fiert, aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte.