Tequila-Lime-Nucă De Cocos Macaroon Baruri

Tequila-Lime-Nucă De Cocos Macaroon Baruri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tequila-Lime-Coconut Macaroon Bars. Această rețetă face 6 porții cu 736 calorii, 9g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Batoane De Macaroon Cu Lămâie-Lime, Plăcintă cu var cheie cu crustă de Macaroon de nucă de cocos, și Batoane De Macaroon Cu Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Linia de jos și părțile laterale ale unei tigaie de 13 x 9 inci cu folie de aluminiu rezistentă, permițând extinderea a 2 inci peste laturi; ungeți ușor folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
3
Se amestecă împreună 1 3/4 căni de făină și 1/2 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
4
Tăiați untul cu un blender sau o furculiță de patiserie până se sfărâmă. Apăsați amestecul pe fundul tăvii pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
5
Coaceți la 350 timp de 20 până la 23 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Între timp, bateți ouăle într-un castron mediu până se omogenizează; bateți în nucă de cocos, următoarele 3 ingrediente și restul de 1 1/2 căni de zahăr. Se amestecă împreună praful de copt, sarea și restul de 1/4 cană de făină; se amestecă în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Nucă De CocosNucă De Cocos
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Se toarnă peste crusta fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când umplutura este setată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să se răcească 1 oră pe un suport de sârmă. Ridicați din tigaie, folosind laturile foliei ca mânere.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
10
Îndepărtați folia și tăiați-o în bare.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista