Tequila Lime Chicken

Tequila Lime Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 202 calorii. 95 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper jalapeno, suc de lămâie, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, Pui De Tei Tequila Cu Orez De Tei Cilantro, și Tequila Lime Chicken pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați tequila, sucul de lămâie, sucul de portocale, pudra de chili, ardeiul jalapeno, usturoiul, sarea și piperul într-un castron mare.
Adăugați pieptul de pui. La frigider peste noapte.
Încălziți un grătar cu cărbuni și periați raftul cu ulei pentru a preveni lipirea puiului.
Scoateți pieptul de pui din marinată, presărați bine cu sare și piper și grătați-le cu pielea în jos timp de aproximativ 5 minute, până se rumenesc frumos. Întoarceți puiul și gătiți încă 10 minute, până când tocmai ați fiert.
Scoateți de pe grătar pe o farfurie. Acoperiți bine și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.