Tequila Creveți
Tequila creveți este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție conține 373 calorii, 36g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.27 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți creveți în coajă, tequila reposado, scallion și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până tequila ai putea urma acest curs principal cu Tequila-Cookie-Uri De Zahăr De Var ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tequila Creveți, Tequila Creveți, și Tequila Lime Shrimp.
Instrucțiuni
Aruncați creveții cu sare kosher și 3/4 linguriță piper măcinat grosier.
Încălziți untul într-o tigaie grea de 12 inci, la foc mediu-mare, până când spuma dispare, apoi sotati creveții de la calibru, întorcându-se, până la roz și tocmai gătit, 3 până la 5 minute. Reduceți căldura și adăugați tequila, apoi creșteți căldura la mediu-mare. Înclinați tigaia peste arzătorul cu gaz pentru a aprinde tequila (sau aprindeți cu un chibrit lung; aveți grijă, deoarece flăcările se pot ridica sus). Gatiti, scuturand usor tigaia o data sau de doua ori, pana cand flacarile se potolesc.
Se ia de pe foc și se amestecă crema.
Se servește presărat cu scallion.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.