Tequila Baruri
Tequila baruri este un vegetarian băutură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 1,1 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 56 ar spune că a lovit locul. Un amestec de gălbenușuri de ou, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tequila Baruri, Tequila Lime Cheesecake Baruri, și Tequila-Lime-Coconut Macaroon Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Pulsează napolitanele și nucile de pin într-un robot de bucătărie până când sunt bine măcinate.
Se adaugă untul și se amestecă până se amestecă uniform. Puneți deoparte 1/4 cană de firimituri; apăsați restul uniform într-o tigaie de 9 pe 13.
Coaceți până se rumenesc, 15 până la 18 minute. Mișto.
Într-un castron mediu, amestecați bine tequila, sucul de lămâie, gălbenușurile de ou și laptele condensat.
Într-un alt bol mediu, bateți albușurile și zahărul cu un mixer electric până când țin vârfuri moi. Îndoiți ușor albusurile în amestecul de tequila.
Întindeți umplutura uniform pe crustă și coaceți timp de 25 de minute; se răcește.
Presărați firimiturile rezervate deasupra. Se răcește la frigider timp de 2 ore sau peste noapte înainte de tăiere.
Stropiți cu nectar de agave, dacă doriți.
Fotografie de James Baigrie