Tennessee Munte Stivă Tort
Tennessee munte stiva tort ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 858 calorii. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți mere, scorțișoară, melasă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Munte, Tort De Stivă De Modă Veche, și Tort Cu Stivă De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 cm.F și așezați suportul înpoziția de mijloc.
Combinați ingredientele uscate într-un castron și amestecațipentru a combina. Pune deoparte.
Combinați untul și zahărul în vasul unui mixer în picioare prevăzut cu atașamentul cu paleteși amestecați la viteză medie până când este umed și granulat.
Adăugați melasa. Răzuiți părțile laterale ale castronului cu o spatulă flexibilă pentru a obține toate molasele în amestec.
Adăugați ouăle pe rând. Răsturnați până la capătpartea inferioară a bolului și amestecați la viteză mică.
Adăugați alternativ Zara și amestecul uscataproximativ un sfert la un moment dat. Opriți mixerulpentru a răzui vasul și porniți-l din nou la viteză mică timp de aproximativ 10 secunde. Amestecul ar trebuisă fie rigid ca un aluat moale pentru biscuiți.
Formați aluatul într-o minge și înfășurați-l în plasticînfășurați. Se da la frigider 30 de minute.
Împărțiți aluatul în 6 sau 8 porții egale șiplasați fiecare pe o bucată rotundă de hârtie de pergament puțin mai mare decât o tigaie de tort de 9 inci.
Rulați aluatul la dimensiunea pergamentului.
Așezați tava de tort peste disc și tăiați-oexcesul în jurul marginii.
Lăsând hârtia pergament dedesubt, ridicați discurile pe foi de copt și coaceți-le timp de aproximativ 10 minute sau până când suprafața superioară apare uscată și o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată.
Glisați discurile de pe foaia de copt pe un platsuprafață să se răcească.
Pentru a face umplutura, combinați toate ingredientele într-o cratiță mare, cu fundul greu și aduceți la foc mic. Transferați imediat în vasul de lucru al unui robot de bucătărie echipat cu lama de oțel și pulsați într-o pastă groasă.
Pentru a asambla tortul, întindeți aproximativ 1 cană de umplutură pe fiecare strat, având grijă să centrați fiecare disc deasupra celui de sub el. Repetați până când sunt utilizate toate straturile. Nu puneți umplutura de mere deasupra tortului.
Înfășurați bine tortul și dați-l la frigider până la 24 de ore. Acest lucru oferă timp de umplere a mărului pentru a se transforma în tort. Se pudrează cu zahărul cofetarilor și se servește răcit.
În mod ideal, ar trebui să uscați singur merele într-o mașină de deshidratare a fructelor. Dacă aceasta nu este o opțiune, alegeți mere uscate cumpărate din magazin. Nu scoateți și cumpărați sos de mere, pentru căsecretul tortului de stivă nu este doar ceea ce se absoarbe în tort, ci ceea ce nu. sosul de mere Jarred se pierde în straturi, lăsând doar un teanc umed. Deși succesul nu este garantat, puteți încerca să faceți felii de mere uscate la cuptor. Curățați și feliați subțire 15 până la 20 de mere proaspete (îmi place Gala sau Cortland).
Așezați-le, fără a se suprapune, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și coaceți într-un cuptor de 225 km F timp de până la 4 ore sau până la uscare.
Din prăjiturile Unite ale Americii: rețete care sărbătoresc fiecare stat de Warren Brown. Copyright 2010 de Warren Brown; fotografii 2010 de Joshua Cogan. Publicat în 2010 de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a lui ABRAMS.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.