Tender Beef ' n ' Bean Stew este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 10. O porție conține 228 calorii, 19g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, porumb, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orezul cu bob lung, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană de vită și fasole, Tocană Mexicană De Vită Și Fasole, și Tocană de vită, fasole și orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un 5-qt. aragaz lent, combinați primele 13 ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-9 ore sau până când carnea de vită este fragedă. Se amestecă sosul de roșii; acoperiți și gătiți timp de 30 de minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Garnisiți cu brânza și smântâna, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe