Tender Beef ' n ' Bean Stew

Tender Beef ' n ' Bean Stew
Tender Beef ' n ' Bean Stew este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 10. O porție conține 228 calorii, 19g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, porumb, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orezul cu bob lung, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană de vită și fasole, Tocană Mexicană De Vită Și Fasole, și Tocană de vită, fasole și orz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 5-qt. aragaz lent, combinați primele 13 ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-9 ore sau până când carnea de vită este fragedă. Se amestecă sosul de roșii; acoperiți și gătiți timp de 30 de minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Garnisiți cu brânza și smântâna, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate28
Revista