Tempura Ponosită Inele De Ceapă

Tempura Ponosită Inele De Ceapă
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Tempura ponosită Inele de ceapa un try. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $1.18 pe portie. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați făină de orez, piper, bere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Inele De Ceapă Tempuran, Inele de Cod și ceapă bătute cu bere, și Inele De Ceapă Bătute De Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un cuptor olandez mare sau o friteuză cu ulei și preîncălziți la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Cerneti ingredientele uscate intr-un bol mare de amestecare si faceti o fantana in centru. Spargeți gălbenușul de ou într-un bol separat și rupeți-l cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Adăugați acest lucru în fântâna din mijlocul făinii și turnați încet berea în timp ce bateți. Faceți treptat cercuri mai largi cu biciul pentru a încorpora ingredientele uscate de pe margini - acest lucru va reduce la minimum șansa de bulgări. Continuați până când toate ingredientele uscate sunt amestecate și aluatul are o consistență netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Luați inelele de ceapă și îndepărtați membrana subțire găsită între straturi; (altfel aluatul nu se va lipi la fel de bine). Într-un vas mare adăugați niște făină de orez și condimentați cu sare și piper, după gust. Înveliți fiecare inel în făină. Se înmoaie în aluat și se prăjește în ulei fierbinte în loturi până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Făină De OrezFăină De Orez
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Subţire-Subţire-
5
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista