Tempura Ponosită Inele De Ceapă
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Tempura ponosită Inele de ceapa un try. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $1.18 pe portie. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați făină de orez, piper, bere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Inele De Ceapă Tempuran, Inele de Cod și ceapă bătute cu bere, și Inele De Ceapă Bătute De Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un cuptor olandez mare sau o friteuză cu ulei și preîncălziți la 350 de grade F.
Cerneti ingredientele uscate intr-un bol mare de amestecare si faceti o fantana in centru. Spargeți gălbenușul de ou într-un bol separat și rupeți-l cu o furculiță.
Adăugați acest lucru în fântâna din mijlocul făinii și turnați încet berea în timp ce bateți. Faceți treptat cercuri mai largi cu biciul pentru a încorpora ingredientele uscate de pe margini - acest lucru va reduce la minimum șansa de bulgări. Continuați până când toate ingredientele uscate sunt amestecate și aluatul are o consistență netedă.
Luați inelele de ceapă și îndepărtați membrana subțire găsită între straturi; (altfel aluatul nu se va lipi la fel de bine). Într-un vas mare adăugați niște făină de orez și condimentați cu sare și piper, după gust. Înveliți fiecare inel în făină. Se înmoaie în aluat și se prăjește în ulei fierbinte în loturi până devine auriu.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare.