Tempura de fasole verde și Shiitake cu maioneză Ponzu

Tempura de fasole verde și Shiitake cu maioneză Ponzu
Rețeta de fasole verde și Tempura Shiitake cu maioneză Ponzu este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție conține 3436 calorii, 8g de proteine, și 364g de grăsime. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 68 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Un amestec de ulei de arahide, miere, pastă miso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chifle aburite cu daikon și Shiitake la foc mic, varză de fasole murată și maioneză picantă (vegană), Shiitake și dovlecei Ponzu, și Salată de Crab cu pansament Ponzu-maioneză.

Instrucțiuni

1
Adăugați gălbenușul de ou, pasta miso, ponzu și mierea într-un castron mediu și bateți pentru a combina. Așezați vasul în interior deasupra unui vas de sos mediu căptușit cu un prosop de bucătărie pentru a-l menține constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MisoMiso
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Șoptind constant și energic, stropiți încet în ulei vegetal până când sosul formează o emulsie groasă. Condimentează după gust cu sare și piper și adaugă până la o lingură de apă până când amestecul este suficient de gros pentru a-și menține forma, dar nu pastos. Dați la frigider până când este gata de utilizare. Sosul poate fi păstrat la frigider până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Încălziți uleiul de arahide la foc mare într-un cuptor olandez mare, greu sau wok până la 390 F, așa cum se citește pe un termometru citit instant sau prăjit, aproximativ 12 minute. Reduceți căldura pentru a menține temperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Bateți făina și făina de orez împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați ouă și apă de sodă și, tremurând vasul cu o mână, amestecați rapid cu cealaltă mână cu o pereche de bețișoare până când amestecul se reunește. Ar trebui să rămână în continuare pâlcuri uscate de făină. Tapetați un al doilea bol cu un strat triplu de prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Lucrând în patru loturi, scufundați legumele în aluat și întoarceți-le pentru a acoperi. Ridicați cu mâinile, lăsați excesul de aluat să se scurgă și aruncați bucățile în uleiul fierbinte pe rând, aducând mâna direct în ulei (nu scăpați de la înălțime sau uleiul fierbinte se va stropi). Creșteți căldura la mare pentru a menține temperatura. Fry, agitând în mod constant cu betisoarele sau un păianjen plasă de sârmă până când tempura este un maro auriu pal și foarte clare, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
5
Transferați legumele prăjite în vasul căptușit cu prosop de hârtie, condimentați cu sare și aruncați pentru a scurge excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Transferați într-un suport de sârmă așezat într-o foaie de copt cu margini într-un cuptor de 200 F pentru a vă încălzi. Lăsați uleiul să se reîncălzească până la 390 cm.f și repetați cu loturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Serviți imediat cu maioneză ponzu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista