Tempura de fasole verde și Shiitake cu maioneză Ponzu

Rețeta de fasole verde și Tempura Shiitake cu maioneză Ponzu este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție conține 3436 calorii, 8g de proteine, și 364g de grăsime. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 68 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Un amestec de ulei de arahide, miere, pastă miso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chifle aburite cu daikon și Shiitake la foc mic, varză de fasole murată și maioneză picantă (vegană), Shiitake și dovlecei Ponzu, și Salată de Crab cu pansament Ponzu-maioneză.
Instrucțiuni
Adăugați gălbenușul de ou, pasta miso, ponzu și mierea într-un castron mediu și bateți pentru a combina. Așezați vasul în interior deasupra unui vas de sos mediu căptușit cu un prosop de bucătărie pentru a-l menține constant.
Șoptind constant și energic, stropiți încet în ulei vegetal până când sosul formează o emulsie groasă. Condimentează după gust cu sare și piper și adaugă până la o lingură de apă până când amestecul este suficient de gros pentru a-și menține forma, dar nu pastos. Dați la frigider până când este gata de utilizare. Sosul poate fi păstrat la frigider până la 2 săptămâni.
Încălziți uleiul de arahide la foc mare într-un cuptor olandez mare, greu sau wok până la 390 F, așa cum se citește pe un termometru citit instant sau prăjit, aproximativ 12 minute. Reduceți căldura pentru a menține temperatura.
Bateți făina și făina de orez împreună într-un castron mare.
Adăugați ouă și apă de sodă și, tremurând vasul cu o mână, amestecați rapid cu cealaltă mână cu o pereche de bețișoare până când amestecul se reunește. Ar trebui să rămână în continuare pâlcuri uscate de făină. Tapetați un al doilea bol cu un strat triplu de prosoape de hârtie.
Lucrând în patru loturi, scufundați legumele în aluat și întoarceți-le pentru a acoperi. Ridicați cu mâinile, lăsați excesul de aluat să se scurgă și aruncați bucățile în uleiul fierbinte pe rând, aducând mâna direct în ulei (nu scăpați de la înălțime sau uleiul fierbinte se va stropi). Creșteți căldura la mare pentru a menține temperatura. Fry, agitând în mod constant cu betisoarele sau un păianjen plasă de sârmă până când tempura este un maro auriu pal și foarte clare, aproximativ 3 minute.
Transferați legumele prăjite în vasul căptușit cu prosop de hârtie, condimentați cu sare și aruncați pentru a scurge excesul de ulei.
Transferați într-un suport de sârmă așezat într-o foaie de copt cu margini într-un cuptor de 200 F pentru a vă încălzi. Lăsați uleiul să se reîncălzească până la 390 cm.f și repetați cu loturile rămase.
Serviți imediat cu maioneză ponzu.