Tempeh ' Meatballs
Chiftele Tempeh ' necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 36 calorii. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, tempeh, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 35%. Încercați Cum se face reducerea balsamică în 10 minute cu Tempeh și castraveți (vegan, GF dacă se folosește GF tempeh), Veggie & Tempeh Sloppy Joes + tot ce ai vrut vreodată să știi despre Tempeh, și Tempeh de ghimbir portocaliu și salată de orez brun cu vinetă balsamică portocalie (vegană, fără gluten dacă se folosește tempeh fără gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Aduceți o oală cu apă la fiert; gătiți tempeh în apa clocotită pentru a înmuia aroma tempehului, aproximativ 5 minute.
Se scurge și se răcește tempeh.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie și pulsați până se sfărâmă uniform.
Transferați pâinea într-un castron mare. Crumble tempeh răcit peste pesmet; adăugați parmezan, ou, pătrunjel, oregano, busuioc, praf de usturoi, sare, piper negru și fulgi de ardei roșu; se amestecă bine folosind mâinile. Formați amestecul tempeh în bile de 1 inch și aranjați chiftele pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute; răsturnați 'chiftele' și continuați să gătiți până se rumenesc ușor, încă aproximativ 10 minute.