Telina Victor
Telina Victor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 8 și costă $1.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 192 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână 5 crenguțe de pătrunjel, ulei de măsline, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi, Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche, și Carne de vită în ghiveci și rădăcină de țelină cu Gremolata de țelină.
Instrucțiuni
Îndepărtați și separați tulpinile exterioare de tulpinile interioare mai mici. Spălați tulpinile exterioare și, folosind un cojitor de legume, curățați și aruncați stratul exterior cu fir din fiecare tulpină. Tăiați și tăiați tulpinile de pe părtinire în lungimi de 6 inci; pus deoparte.
Scoateți frunzele din tulpinile interioare fragede (ar trebui să aveți aproximativ 3/4 cană). Rezervați tulpinile interioare pentru o altă utilizare. Clătiți frunzele, puneți-le într-un castron mic, acoperiți cu o bucată umedă de prosop de hârtie și dați-le la frigider până când sunt gata de servit.
Așezați bulionul de pui, ceapa, pătrunjelul, tarhonul și sarea într-o tigaie mare cu față dreaptă sau cuptor olandez, condimentați cu piper și aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați țelina în 2 straturi plate și aduceți la foc mic (lichidul ar trebui să acopere doar țelina). Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când țelina este doar fragedă, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Așezați hamsiile și oțetul într-un blender și condimentați cu sare și piper. Porniți blenderul în sus, scoateți capacul mic de pe capacul blenderului și turnați încet uleiurile.
Adăugați tarhonul și amestecați până se combină. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar; puneți deoparte până când este gata serve.To asamblați: împărțiți uniform tulpinile de țelină răcite între 6 și 8 farfurii.
Stropiți fiecare farfurie cu 1 până la 1 1/2 linguri de pansament și garnisiți cu frunzele de țelină rezervate.