TearIMiss You: tort cu Rom de vanilie îmbibat cu sirop de rom de cafea și frișcă Marsala Mascarpone Frosting
Această rețetă servește 24 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 384 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, zahăr pudră, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, Tort Clasic Cu Strat De Vanilie Cu Glazură De Mascarpone De Vanilie Și R, și Vanillan frappe de cafea cu gheață cu frișcă de vanilie de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați tigăile de brioșă cu 24 de garnituri de brioșă. În vasul unui mixer electric cu atașamentul cu palete, bateți ambele făină, zahărul granulat, praful de copt și sarea până se combină bine. Cu mixerul la viteză mică, adăugați untul.
Adăugați ouăle, pe rând, răzuind vasul după cum este necesar.
Se adaugă laptele, romul și vanilia și se amestecă aproximativ un minut până se combină bine.Umpleți tăvile de brioșă pregătite cu trei sferturi pline cu aluat și coacețipână când o scobitoare introdusă iese curată, aproximativ24 de minute.
Combinați cafeaua fierbinte, zahărul granulat și romul într-un bol și bateți până când zahărul se dizolvă. La frigider până se răcește.
Pentru înghețare: în vasul unui mixer electric cu atașamentul de măturică, combinați frișca și marsala și bateți până se formează vârfuri rigide. Într-un alt bol, amestecați brânza mascarpone și zahărul pudră cu o lingură de lemn până se combină bine. Îndoiți amestecul de mascarpone în frisca și refrigerați până la utilizare.
Pentru asamblare: folosiți o perie de patiserie pentru a înmuia cupcakes-urile cu siropul de cafea rom, înmuierea de două ori. Top cu frisca marsala mascarpone glazura.