Tava sau tocană turcească
Tavan sau tocană turcească ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 3.0 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 445 calorii, 44G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. 57 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți jumătăți de piept de pui, ardei grași prăjiți, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Tocană De Pește Turcească, Tocană de miel cu arome turcești, și Tocană De Legume În Stil Turcesc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o farfurie medie.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu și gătiți puiul până când sucurile se limpezesc.
Pureați ardeii roșii prăjiți într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează. În vasul de caserolă pregătit, amestecați puiul gătit, ardeii roșii prăjiți, roșiile, ciupercile, ceapa și usturoiul. Condimentează cu sare și piper.
Stropiți cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și acoperiți cu brânză mozzarella.
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când brânza este topită și bulbucată.