Tava de vară-somon la cuptor

Tava de vară-somon la cuptor
Tava de vară-somonul copt este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 624 calorii. Dacă aveți la îndemână o grămadă de busuioc, o fasole, fasole și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. 150 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Quinoa Cajun, somon copt și fasole verde de vară, Stroganoff De Pui La Cuptor În Tavă, și Cea mai frumoasă talpă de lămâie coaptă în tavă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 230C/450F/gaz 8.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Umpleți jumătate o cratiță mare cu apă rece și adăugați un vârf mic de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se pune la foc mare și se aduce la fierbere. Între timp4.Dați cartofilor noi un scrub bun cu un scruber, apoi pe o placă de tocat tăiați-i pe cei mai mari în jumătate, lăsându-i pe cei mai mici întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Tăiați vârfurile din fasolea până când tăiați în bucata stringentă care parcurge lungimea fasolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De FasoleFasole De Fasole
5
Trageți bitul cu fir și curățați-l pe lungimea boabelor de pe ambele părți ale fiecăreia, apoi feliați într-un unghi în bucăți de 5 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
6
Tăiați capetele tulpinii din fasolea verde și franceză, dacă folosiți, dar lăsați vârfurile wispy aprinse, apoi tăiați fasolea într-un unghi în bucăți de 3 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
7
Odată ce fierbe, coborâți cu grijă cartofii în apă cu o lingură cu fante, readuceți la fierbere, apoi gătiți timp de aproximativ 10 până la 12 minute (în funcție de mărimea cartofilor) sau până când sunt aproape gata.Între timp
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Dacă mazărea dvs. este încă în păstăi, puneți-le acum.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
9
Când timpul crește pe cartofi, adăugați cu grijă toate fasolea în tigaie și gătiți încă 4 minute.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Scurgeți cartofii și fasolea peste chiuvetă într-o strecurătoare și uscați la abur câteva minute, apoi răsturnați într-o tavă de prăjire de 25 cm x 35 cm.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
11
Împrăștiați peste mazăre, punctați peste unt și stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
12
Folosiți un microplan pentru a rade fin coaja ambelor lămâi pe o placă de tocat, apoi împrăștiați-o în tavă.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
MicroplanMicroplan
13
Tăiați lămâile în jumătate.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
14
Strângeți sucul peste somon și legume, folosind degetele pentru a prinde sâmburi.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
15
Se condimentează ușor cu sare și piper, apoi se amestecă împreună în timp ce este încă cald, astfel încât aromele să fie absorbite.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
16
Alegeți frunzele de busuioc, aruncând tulpinile, apoi tocați-le aproximativ cu blaturile de fenicul sau mărarul. 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
17
Împrăștiați jumătate din ierburi în tavă.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
18
Scorați cu atenție fileurile de somon ușor pe partea pielii.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
19
Frecați fiecare file cu puțină sare, piper și ulei de măsline, umpleți scorurile cu ierburile rămase și așezați deasupra cartofilor și fasolei, apoi spălați-vă pe mâini.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
20
Coaceți în cuptorul fierbinte timp de 10 până la 15 minute, în funcție de dimensiunea și grosimea exactă a fileurilor dvs. sau până când somonul este gătit și legumele sunt moi.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
21
Împărțiți între farfurii folosind o felie de pește, apoi stropiți cu sucurile de gătit din fundul tăvii și serviți.Bacsis: acesta este unul dintre acele feluri de mâncare grozave pe care le puteți face cu adevărat folosind orice legume sunt în sezon, este deosebit de frumos cu fasole, sparanghel sau roșii cherry puțin înjumătățite. Delicios servit cu o păpușă de iaurt sau maioneză de usturoi.Sfat
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Fasole FavaFasole Fava
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Revista