Tava de vară-somon la cuptor
Tava de vară-somonul copt este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 624 calorii. Dacă aveți la îndemână o grămadă de busuioc, o fasole, fasole și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. 150 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Quinoa Cajun, somon copt și fasole verde de vară, Stroganoff De Pui La Cuptor În Tavă, și Cea mai frumoasă talpă de lămâie coaptă în tavă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 230C/450F/gaz 8.
Umpleți jumătate o cratiță mare cu apă rece și adăugați un vârf mic de sare.
Se pune la foc mare și se aduce la fierbere. Între timp4.Dați cartofilor noi un scrub bun cu un scruber, apoi pe o placă de tocat tăiați-i pe cei mai mari în jumătate, lăsându-i pe cei mai mici întregi.
Tăiați vârfurile din fasolea până când tăiați în bucata stringentă care parcurge lungimea fasolei.
Trageți bitul cu fir și curățați-l pe lungimea boabelor de pe ambele părți ale fiecăreia, apoi feliați într-un unghi în bucăți de 5 cm.
Tăiați capetele tulpinii din fasolea verde și franceză, dacă folosiți, dar lăsați vârfurile wispy aprinse, apoi tăiați fasolea într-un unghi în bucăți de 3 cm.
Odată ce fierbe, coborâți cu grijă cartofii în apă cu o lingură cu fante, readuceți la fierbere, apoi gătiți timp de aproximativ 10 până la 12 minute (în funcție de mărimea cartofilor) sau până când sunt aproape gata.Între timp
Dacă mazărea dvs. este încă în păstăi, puneți-le acum.1
Când timpul crește pe cartofi, adăugați cu grijă toate fasolea în tigaie și gătiți încă 4 minute.1
Scurgeți cartofii și fasolea peste chiuvetă într-o strecurătoare și uscați la abur câteva minute, apoi răsturnați într-o tavă de prăjire de 25 cm x 35 cm.1
Împrăștiați peste mazăre, punctați peste unt și stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline.1
Folosiți un microplan pentru a rade fin coaja ambelor lămâi pe o placă de tocat, apoi împrăștiați-o în tavă.1
Tăiați lămâile în jumătate.1
Strângeți sucul peste somon și legume, folosind degetele pentru a prinde sâmburi.1
Se condimentează ușor cu sare și piper, apoi se amestecă împreună în timp ce este încă cald, astfel încât aromele să fie absorbite.1
Alegeți frunzele de busuioc, aruncând tulpinile, apoi tocați-le aproximativ cu blaturile de fenicul sau mărarul. 1
Împrăștiați jumătate din ierburi în tavă.1
Scorați cu atenție fileurile de somon ușor pe partea pielii.2
Frecați fiecare file cu puțină sare, piper și ulei de măsline, umpleți scorurile cu ierburile rămase și așezați deasupra cartofilor și fasolei, apoi spălați-vă pe mâini.2
Coaceți în cuptorul fierbinte timp de 10 până la 15 minute, în funcție de dimensiunea și grosimea exactă a fileurilor dvs. sau până când somonul este gătit și legumele sunt moi.2
Împărțiți între farfurii folosind o felie de pește, apoi stropiți cu sucurile de gătit din fundul tăvii și serviți.Bacsis: acesta este unul dintre acele feluri de mâncare grozave pe care le puteți face cu adevărat folosind orice legume sunt în sezon, este deosebit de frumos cu fasole, sparanghel sau roșii cherry puțin înjumătățite. Delicios servit cu o păpușă de iaurt sau maioneză de usturoi.Sfat
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.