Tatsutage pui prăjit cu maioneză picantă Yuzu

Tatsutage pui prăjit cu maioneză picantă Yuzu
Rețeta Tatsutage pui prăjit cu maioneză picantă Yuzu ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 4 ore și 10 minute. Pentru $6.76 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 6065 calorii, 74G de proteine, și 606g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, mirin, făină de orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui prăjit tatsutage al lui Susan Feniger cu maioneză picantă Yuzu, Yuzu Chuhai | Yuzu Acru / Cocktail Japonez Yuzu, și Calamari prăjiți cu maioneză picantă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de soia, mirinul, oțetul, mierea, usturoiul și ghimbirul într-un castron mare, nereactiv. Dacă folosiți piept de pui, tăiați-le în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
MiereMiere
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați toate bucățile de pui la marinată și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 1/2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
MarinadaMarinada
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Scoateți bucățile de pui din marinată, lăsând excesul să se scurgă și aranjați-le cu pielea în sus pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă bucată de pui citește 160 F până la 165 F și carnea de lângă os nu mai este roz, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
1
Bateți toate ingredientele împreună într-un castron mediu. Acoperiți și păstrați la frigider până când este gata de servit.Pentru prăjire: când puiul este gata, încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu, la foc mediu-mare, până ajunge la 350 km f pe un termometru pentru prăjit/bomboane. Puneți o grătar peste o a doua foaie de copt; pune deoparte.În timp ce uleiul se încălzește, puneți 1 cană de făină universală într-un vas puțin adânc; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Pui întregPui întreg
BomboaneBomboane
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Foaie De CoptFoaie De Copt
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți împreună făina universală rămasă, făina de orez, furikake și sarea într-un castron mediu. Bateți încet în apa spumantă până când aveți un aluat ușor și neted; pus deoparte.Când uleiul este gata, acoperiți 3 bucăți de pui cu făina rezervată și scuturați excesul. Înmuiați fiecare bucată în aluat, lăsați excesul să se scurgă și puneți-l în ulei. Se prăjește, întorcându-se ocazional, până se rumenesc și crocant, aproximativ 8 până la 10 minute. Folosind o lingură cu fante sau un păianjen, scoateți puiul pe raftul de pe foaia de copt pregătită. Repetați cu bucățile de pui rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Apă SpumantăApă Spumantă
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Făină De OrezFăină De Orez
FurikakeFurikake
Pui întregPui întreg
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
3
Se servește imediat cu maioneza yuzu, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
YuzuYuzu

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista