Tatin De Roșii Prăjite Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Tatin de roșii prăjite lent. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $2.57 pe portie. O porție conține 378 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. 1007 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Tomato Tarte Tatin, Tomato tarte tatin, și Tomato Tarte Tatin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați părțile tăiate ale roșiilor cu sare și piper.
Încălziți zahărul și apa într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu până când zahărul devine lichid și ușor auriu, aproximativ 10 minute.Adăugați cu grijă oțetul, așteptați ca caramelul să nu mai pulverizeze, scoateți-l de pe foc și adăugați usturoiul, cimbru și ulei.
Așezați roșiile cu fața în jos în sos și coaceți într-un cuptor preîncălzit 275 timp de 2 ore.Topiți untul într-o tigaie la foc mediu, adăugați ceapa și gătiți până se caramelizează și se rumenesc adânc, adăugați 2 linguri de apă și degelați tigaia și dați deoparte.
Așezați ceapa deasupra roșiilor.
Rulați aluatul foietaj și tăiați un cerc puțin mai mare decât tigaia.
Așezați patiseria peste roșii în tigaie împăturind marginile și tăiați trei fante în partea de sus pentru a ventila aburul.coaceți într-un cuptor preîncălzit de 232° până se rumenesc, aproximativ 20-30 de minute.