Sosul de Pizza final al tatălui necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 30 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 64 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați țelină, unt, oregano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Pizza Cu Fructe Finale, Pizza Albă Finală, și Ultimate BBQ pui Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul cu ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, telina si usturoiul in amestecul de unt pana cand ceapa este moale si translucida, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
țelină
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă sosul de roșii și pasta de roșii în amestecul de ceapă până se omogenizează; adăugați parmezan, semințe de fenicul, busuioc, oregano, sare, zahăr, piper și frunze de dafin. Se amestecă sosul și se aduce la foc mic; gatiti la foc mic timp de 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Semințe De Fenicul
Pasta De Tomate
Sos De Roșii
Frunze De Dafin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Piper
Busuioc
Ceapă
Sos
Zahăr
Sare
3
Îndepărtați și aruncați frunza de dafin înainte de utilizare.
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.