Tata ' s Ultimate Pizza sos

Tata ' s Ultimate Pizza sos
Sosul de Pizza final al tatălui necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 30 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 64 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați țelină, unt, oregano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Pizza Cu Fructe Finale, Pizza Albă Finală, și Ultimate BBQ pui Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul cu ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, telina si usturoiul in amestecul de unt pana cand ceapa este moale si translucida, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă sosul de roșii și pasta de roșii în amestecul de ceapă până se omogenizează; adăugați parmezan, semințe de fenicul, busuioc, oregano, sare, zahăr, piper și frunze de dafin. Se amestecă sosul și se aduce la foc mic; gatiti la foc mic timp de 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Pasta De TomatePasta De Tomate
Sos De RoșiiSos De Roșii
Frunze De DafinFrunze De Dafin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PiperPiper
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
SosSos
ZahărZahăr
SareSare
3
Îndepărtați și aruncați frunza de dafin înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista