Tata dă din aripi jamaicane, Mon
Tata e Kickin ' aripi Jamaican, Mon este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 368 calorii, 24g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, usturoi, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. 35 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 10 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Mongolă Kickin ' aripi cu sos cremos Wasabi scufundare, Jamaican "Jerk" Aripi De Pui, și Kickin ' BBQ Spice freca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați condimentul smucit, uleiul, usturoiul, ghimbirul, ceapa verde și feliile de jalapeno într-un blender și amestecați până când sunt groase și netede. Dunk aripi în amestec, și aranja într-un singur strat pe foi de copt.
Întindeți amestecul rămas uniform pe aripi. Acoperiți cu folie de aluminiu și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Coaceți aripile 2 ore în cuptorul preîncălzit.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin de culoare galben auriu strălucitor care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.