Tassies de dovleac pecan
Pumpkin Pecan Tassies ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Această garnitură are 288 de calorii , 2 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12. Pentru 47 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați jumătate de smântână, nucșoară măcinată, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Încercați pizza cu desert de plăcintă cu nuci pecan cu frișcă de arțar , prăjitură cu nuci și nuci de dovleac Streusel - fără gluten, fără soia, vegană și brioșe Streusel cu nuci pecan și dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, cremă de unt și cremă de brânză. Bateți în făină. Formați 24 de bile. Cu degetele înfăinate, apăsați pe partea de jos și în sus părțile laterale ale paharelor de brioșe în miniatură unse.
Coaceți la 325° timp de 8-10 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Între timp, într-un castron, combinați 1/2 cană de zahăr brun, dovleac, 4 lingurițe de unt, gălbenuș de ou, smântână, extracte, scorțișoară și nucșoară. Se pune în cupe calde.
Combinați nucile pecan și zahărul brun și untul rămas; se presara peste umplutura.
Coaceți 23-27 de minute mai mult sau până când se întăresc și marginile sunt aurii. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi pe gratele de sârmă.