Tartă ușoară de dovlecei, roșii și brânză
O porție conține 685 calorii, 24g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână produse de patiserie, ouă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tartă De Dovlecei Cu Roșii, Tartă rustică de roșii și dovlecei, și Tartă Cu Dovlecei , Roșii Și Pesto.
Instrucțiuni
Scoateți patiseria de puf din pachet și lăsați să se dezghețe la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute sau până când nu mai este înghețată, dar încă se răcește.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți 5 minute sau până când ceapa este ușor fragedă. Se amestecă dovlecelul și se sotează doar până începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se amestecă roșiile scurse și se ridică focul la mediu-înalt. Gatiti, amestecand des, pana cand dovlecelul este fraged, dar nu moale si sucurile s-au evaporat.
Ungeți ușor o tigaie tartă de 9 inci de culoare închisă, cu o jantă detașabilă sau o placă de plăcintă de sticlă. Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți patiseria de puf într-un pătrat de 11 inci. Montați-l în tava de tartă sau în placa de plăcintă. Tăiați bucățile de patiserie cu foarfece. Refrigerați crusta, neacoperită, timp de 15 minute sau până la 8 ore, acoperită.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Bateți ouăle într-un castron mare. Se amestecă brânza, sarea, piperul și legumele răcite. Puneți amestecul în tigaia de tartă.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când patiseria este maro și un cuțit introdus în centrul tartei iese curat.
Scoateți marginea exterioară a tăvii de tartă.
Lăsați tarta să se răcească pe un suport de sârmă timp de 20 de minute înainte de feliere. Cel mai bine este să serviți această tartă foarte caldă, mai degrabă decât fierbinte.