Tartă Rustică De Fructe De Toamnă

Tartă Rustică De Fructe De Toamnă
Tarta rustică de fructe de toamnă necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 81 de cenți pe porție. O porție conține 425 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. 181 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de nucșoară măcinată, suc de portocale, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tartă Rustică De Fructe De Toamnă, Tartă Rustică Cu Fructe, și Tartă Rustică Cu Fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați untul rece și crema de brânză în făină cu un cuțit sau blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. (Acest lucru se poate face și într-un robot de bucătărie: pulsați untul rece în făină până când amestecul seamănă cu făina de porumb; adăugați crema de brânză și pulsați până când este de dimensiunea mazărelor mici.) Când strângeți o mână de amestec, ar trebui să formeze o minge. Formați aluatul într-un disc rotund, înfășurați-l în plastic și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Aruncați merele feliate și perele cu sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Bateți împreună zahărul brun, scorțișoara, nucșoara, cardamomul și amidonul de porumb. Aruncați fructele cu amestecul de zahăr-condimente și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Stabiliți o tigaie de tartă de 8 inci sau, dacă veți face o tartă în formă liberă (galette), ungeți ușor o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Rulați patiseria pe o suprafață de lucru ușor înmuiată pentru a forma un cerc de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Transferați aluatul în tigaia sau foaia de copt. Aranjați fructele decorativ în patiseria tartă. Dacă coaceți tarta pe o foaie de copt, lăsați o margine de aluat de 2 inci și pliați-o peste marginea fructului (pliurile de patiserie se vor suprapune).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Coaceți tarta în cuptorul preîncălzit până când crusta este rumenită și umplutura este bulbucată, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți tarta din cuptor și ungeți-o cu gemul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista