Tarta rustică de fructe de toamnă necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 81 de cenți pe porție. O porție conține 425 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. 181 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de nucșoară măcinată, suc de portocale, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tartă Rustică De Fructe De Toamnă, Tartă Rustică Cu Fructe, și Tartă Rustică Cu Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați untul rece și crema de brânză în făină cu un cuțit sau blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. (Acest lucru se poate face și într-un robot de bucătărie: pulsați untul rece în făină până când amestecul seamănă cu făina de porumb; adăugați crema de brânză și pulsați până când este de dimensiunea mazărelor mici.) Când strângeți o mână de amestec, ar trebui să formeze o minge. Formați aluatul într-un disc rotund, înfășurați-l în plastic și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Aruncați merele feliate și perele cu sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Jumătăți De Pere în Sirop
3
Bateți împreună zahărul brun, scorțișoara, nucșoara, cardamomul și amidonul de porumb. Aruncați fructele cu amestecul de zahăr-condimente și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Stabiliți o tigaie de tartă de 8 inci sau, dacă veți face o tartă în formă liberă (galette), ungeți ușor o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Rulați patiseria pe o suprafață de lucru ușor înmuiată pentru a forma un cerc de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life Savers
6
Transferați aluatul în tigaia sau foaia de copt. Aranjați fructele decorativ în patiseria tartă. Dacă coaceți tarta pe o foaie de copt, lăsați o margine de aluat de 2 inci și pliați-o peste marginea fructului (pliurile de patiserie se vor suprapune).
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Coaceți tarta în cuptorul preîncălzit până când crusta este rumenită și umplutura este bulbucată, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Scoateți tarta din cuptor și ungeți-o cu gemul de caise.