Tartă Rustică Cu Prune
Tarta rustică de prune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 388 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Un amestec de ou, zahăr, prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tartă Rustică Cu Prune, Tartă Rustică Cu Prune, și Tartă rustică cu prune și Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament; înveliți hârtia pergament cu spray de gătit.
Preîncălziți cuptorul la 35
Amestecați prunele și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare.
Lăsați să stea 30 de minute, amestecând ocazional.
Derulați piecrust pe foaia de copt pregătită.
Rotiți într-un cerc de 12 inci.
Scurgeți amestecul de prune, rezervând lichid. Aruncați prunele în făină.
Prune movilă în centrul piecrust, lăsând un chenar de 3 inch. Îndoiți marginea piecrust în sus și peste prune, plisând în timp ce mergeți, lăsând o deschidere de aproximativ 5 centimetri lățime în centru.
Se amestecă împreună ou și 1 lingura. apă.
Periați piecrust cu amestec de ouă și presărați cu 1 lingură. zahăr.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când umplutura este Bulbuc și crusta este aurie. Transferați cu grijă tarta pe hârtie pergament pe un suport de sârmă; se răcește 20 de minute.
Între timp, aduceți lichidul de prune rezervat la fiert într-o cratiță mică la foc mediu. Se fierbe 1 până la 2 minute sau până se îngroașă ușor.
Se lasă să se răcească ușor.
Periați sau stropiți 1 până la 2 linguri. lichid de prune fierbinte peste fructe expuse în centrul tartă.
Serviți imediat cu siropul de prune rămas și, dacă doriți, Topping de cremă dulce.
Topping de cremă dulce: amestecați împreună 1/2 cană smântână și 2 lingurițe. zahăr brun. Acoperiți și răciți cu 2 ore înainte de servire. Se amestecă chiar înainte de servire.
Tartă cu piersici-Nectarine: piersicile albe nu vor funcționa la fel de bine în această tartă datorită texturii lor delicate. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, înlocuind 3/4 lb. nectarine decojite și 3/4 lb. piersici decojite pentru prune și conserve de piersici pentru conserve de prune.
Tarta de caise-migdale: pregătiți rețeta conform indicațiilor, înlocuind caisele proaspete pentru prune și conservele de caise pentru conservele de prune. Omite ienibahar.
Tartă proaspătă de cireșe: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, înlocuind 1 1/2 lb. cireșe proaspete, fără sâmburi, pentru prune și cireșe conserve pentru prune conserve.