Tartă Rustică Cu Prune

Tartă Rustică Cu Prune
Tarta rustică de prune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 388 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Un amestec de ou, zahăr, prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tartă Rustică Cu Prune, Tartă Rustică Cu Prune, și Tartă rustică cu prune și Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament; înveliți hârtia pergament cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Amestecați prunele și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Lăsați să stea 30 de minute, amestecând ocazional.
5
Derulați piecrust pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Rotiți într-un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
7
Scurgeți amestecul de prune, rezervând lichid. Aruncați prunele în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
8
Prune movilă în centrul piecrust, lăsând un chenar de 3 inch. Îndoiți marginea piecrust în sus și peste prune, plisând în timp ce mergeți, lăsând o deschidere de aproximativ 5 centimetri lățime în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
9
Se amestecă împreună ou și 1 lingura. apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Periați piecrust cu amestec de ouă și presărați cu 1 lingură. zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când umplutura este Bulbuc și crusta este aurie. Transferați cu grijă tarta pe hârtie pergament pe un suport de sârmă; se răcește 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
12
Între timp, aduceți lichidul de prune rezervat la fiert într-o cratiță mică la foc mediu. Se fierbe 1 până la 2 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
13
Se lasă să se răcească ușor.
14
Periați sau stropiți 1 până la 2 linguri. lichid de prune fierbinte peste fructe expuse în centrul tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
15
Serviți imediat cu siropul de prune rămas și, dacă doriți, Topping de cremă dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
16
Topping de cremă dulce: amestecați împreună 1/2 cană smântână și 2 lingurițe. zahăr brun. Acoperiți și răciți cu 2 ore înainte de servire. Se amestecă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
17
Tartă cu piersici-Nectarine: piersicile albe nu vor funcționa la fel de bine în această tartă datorită texturii lor delicate. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, înlocuind 3/4 lb. nectarine decojite și 3/4 lb. piersici decojite pentru prune și conserve de piersici pentru conserve de prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De PiersiciConserve De Piersici
Conserve De PruneConserve De Prune
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
NectarinăNectarină
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
18
Tarta de caise-migdale: pregătiți rețeta conform indicațiilor, înlocuind caisele proaspete pentru prune și conservele de caise pentru conservele de prune. Omite ienibahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Conserve De PruneConserve De Prune
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
19
Tartă proaspătă de cireșe: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, înlocuind 1 1/2 lb. cireșe proaspete, fără sâmburi, pentru prune și cireșe conserve pentru prune conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CireșeConserve De Cireșe
Conserve De PruneConserve De Prune
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista