Tartă Rustică Cu Piersici
Tarta rustică de piersici ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 248 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de făină, piersici, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Rustică Cu Piersici, Tartă rustică cu piersici și ghimbir, și Tartă Rustică Cu Piersici Și Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F. Într-un castron mare, combinați făina, ghimbirul, nucșoara și 3/4 cană de zahăr.
Adăugați piersicile și aruncați. Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți aluatul într-un cerc de 12 inci.
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu. Aranjați piersicile în centrul aluatului. Îndoiți marginea exterioară a aluatului peste piersici, permițându-i să cadă în pliuri, lăsând centrul tartei neacoperit. Ungeți ușor aluatul cu apă și presărați cu zahărul rămas.
Coaceți până la aur, 15 până la 20 de minute. Reduceți cuptorul la 350 F și coaceți până când sucurile se bulează și se îngroașă, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Se lasă să se răcească cel puțin 20 de minute înainte de feliere.