Tartă Rustică Cu Pere

Tartă Rustică Cu Pere
Tarta rustică cu pere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă face 10 porții cu 363 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Tartă Rustică Cu Pere, Tartă Rustică Cu Pere, și Tartă Rustică Cu Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, măcinați fin 1 lingură de migdale, 1 lingură de făină și 2 lingurițe de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un robot de bucătărie sau într-un alt bol, combinați 2 căni de făină și 1/4 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați 3/4 cană unt, tăiat în bucăți mici. Rotiți sau frecați cu degetele până se formează firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Adăugați 1/4 cană de apă; învârtiți sau amestecați cu o furculiță doar până când aluatul se ține împreună. Puneți aluatul într-un disc plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Pe o placă ușor făinată, rotiți aluatul într-o rundă de 15 inci, cu o grosime de aproximativ 1/8 inci. Glisați pe o foaie de copt de 14 pe 17 inci; apăsați orice lacrimi înapoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Presărați amestecul de migdale pe patiserie, lăsând aproximativ o jantă de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
8
Cojiți, miez și tăiați perele în felii de 1/4 inci. Se suprapun perfect felii de pere pe patiserie pentru a acoperi amestecul de migdale, lăsând o jantă de 3 inci. Ridicați rim sus și pune peste pere, pliere frumos pentru a încorpora excesul de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
9
Presărați 2 lingurițe de zahăr și migdale rămase peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
10
Topiți 1 lingură de unt (într-o tigaie mică la foc direct sau într-un bol sigur cu microunde într-un cuptor cu microunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Ungeți marginea de patiserie cu unt și presărați cu 1 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
12
Coaceți pe raftul central într-un cuptor de 400 până când patiseria se rumeneste, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Glisați tarta pe un platou.
14
Tăiați în pene și serviți fierbinte, cald sau rece.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista