Tartă Rustică Cu Pere
Tarta rustică cu pere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă face 10 porții cu 363 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Tartă Rustică Cu Pere, Tartă Rustică Cu Pere, și Tartă Rustică Cu Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, măcinați fin 1 lingură de migdale, 1 lingură de făină și 2 lingurițe de zahăr.
Se toarnă într-un castron mic.
Într-un robot de bucătărie sau într-un alt bol, combinați 2 căni de făină și 1/4 cană de zahăr.
Adăugați 3/4 cană unt, tăiat în bucăți mici. Rotiți sau frecați cu degetele până se formează firimituri fine.
Adăugați 1/4 cană de apă; învârtiți sau amestecați cu o furculiță doar până când aluatul se ține împreună. Puneți aluatul într-un disc plat.
Pe o placă ușor făinată, rotiți aluatul într-o rundă de 15 inci, cu o grosime de aproximativ 1/8 inci. Glisați pe o foaie de copt de 14 pe 17 inci; apăsați orice lacrimi înapoi.
Presărați amestecul de migdale pe patiserie, lăsând aproximativ o jantă de 3 inci.
Cojiți, miez și tăiați perele în felii de 1/4 inci. Se suprapun perfect felii de pere pe patiserie pentru a acoperi amestecul de migdale, lăsând o jantă de 3 inci. Ridicați rim sus și pune peste pere, pliere frumos pentru a încorpora excesul de patiserie.
Presărați 2 lingurițe de zahăr și migdale rămase peste pere.
Topiți 1 lingură de unt (într-o tigaie mică la foc direct sau într-un bol sigur cu microunde într-un cuptor cu microunde).
Ungeți marginea de patiserie cu unt și presărați cu 1 linguriță de zahăr.
Coaceți pe raftul central într-un cuptor de 400 până când patiseria se rumeneste, aproximativ 40 de minute.
Glisați tarta pe un platou.
Tăiați în pene și serviți fierbinte, cald sau rece.